Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Någon som testat Vilkas Group

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102698
    Ehandlaren
    Deltagare

    Hej!

    Är på gång att starta upp en ny webb-butik, Vilkas Group känns som ett bra alternativ då Klarna Checkout ingår utan att teckna separat avtal med Klarna och låg månadskostnad utan bindningstid.

    Någon som har erfarenhet av dem? Just nu står det mellan dem och Wikinggruppen då båda har samma fördelar med Klarna.

    Tack!

    #178422
    elefant
    Deltagare

    Hej!

    Vilkas levererar en komplett butik för våra behov med en i vår mening fantastisk support som är lyhörd och kunnig. Har bara positiva erfarenheter av att samarbeta med dem!

    #178443
    billackering.eu
    Deltagare

    Instämmer med dryckesglas, allt har fungerat bra. Bra support, vi gillar just detta att det är så enkelt att koppla på diverse tjänster och skönt att slippa alla extra utgifter för diverse moduler. Nyligen ändrade vi designen på sidan och även där fick vi hjälp av Vilkasgroup. http://www.billackering.eu

    #178456
    Ehandlaren
    Deltagare

    Tack för svar! Då blir nog att slå upp en affär i början av veckan :D

    #178488
    Sebastian
    Deltagare

    Wikinggruppen kan också rekommenderas. Har ett native-avtal med Klarna, vilket gör att du slipper både start- och månadsavgift. Mycket fin support och duktiga designers :)

    #178491
    Dancar
    Deltagare

    Jag tycker Wikinggruppen är fantastiska, har inte provat Vilkas så kan inte bedöma dem. Det bästa med Wikinggruppen är att de är fullt flexibla så oavsett vad du vill ha för function så kan de bygga den till dig. I de något högre prissatta planerna som de erbjuder så ingår även x antal timmar som du kan använda till programering. Detta gör att du får en helt unik shop med fuktioner som passar just din verksamhet. Dessutom ingår en unik design i priset. Supporten är superb och svarar kusligt snabbt, även på udda tider. Tittar man på prislappen och vad man får för den så är det troligen ett av de mest prisvärda lösningarna på marknaden idag.

    #178601
    Ehandlaren
    Deltagare

    Tack för era svar! Jag har nu köpt Mini paketet från vilkas efter att ha testat deras butik i ett par veckor, har hittils varit mer än nöjd med deras snabba support och smidiga gränssnitt. Tack för info om Wikinggruppen, de kan vara något för mig om jag tvingas byta :)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.