Några kommentarer om Sverigetunnan.se?

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Några kommentarer om Sverigetunnan.se?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94329
  Kenth
  Deltagare

  Hej,

  Helt ny medlem, men här kommer jag trivas :)

  Vi har nyligen lanserat Badtunna – Vedeldad badtunna i plast – Sverigetunnan och jag är tacksam över all feedback vi kan få. Det finns lite småsaker jag stör mig på men jag är ju hemmablind och kanske missar nått.

  Tusen tack på förhand,
  Kenth

  #108997
  eko
  Deltagare

  Fint och bra idé!

  3 saker.

  klickar man på modeller & priser i den horisontella menyn kommer man direkt till badtunnorna. Istället för modeller & priser kanske knappen kunde heta “våra bad tunnor” eller modeller eller våra modeller.. ja man förutsätter ju att priserna står där.
  Klickar man däremot i vänster meny på sverigetunnan och sedan vidare till badtunnor kommer man till en sida där man får välja badtunnor eller tillbehör. Man kommer alltså bara åt tillbehör denna vägen så som jag förstod det. Går man in på modeller & priser på horisontella menyn så missar man tillbehörs sektionen så den finns inte länkad någonstans. Så upp med tillbehör-länken på framsidan!

  Jag saknar också detaljbilder/närbilder. hittade en under tips&råd. Köper jag en så här dyr produkt på nätet vill jag kunna se hur texturen på det blåa ser ut t.ex.. Hittade några fler bilder nu på “visa fler bilder” under varje produkt men det kan bli ännu bättre..

  Eftersom du har så få produkter (av förklarliga skäl) så tycker jag att den här “paginator” prylen längst ner kan tas bort.. där det står «« Start « Föreg 1 Nästa » Slut »»

  Lycka till och du är helt inne på rätt spår annars!

  #108999
  Kenth
  Deltagare

  Tack eko, mycket bra kommentarer!

  Ska begrunna detta lite och fixa till.

  //Kenth

  #109044
  Tilda
  Medlem

  Jag har bara snabbt kikat lite på sidan men hittade några “textfel” som bör rättas till. Reagerade på detta då jag senast igår satt och förfärades över hur mkt text som behövde korrigeras i min egen shop.

  Leveranssidan;
  “Du betalar bara 1 500 kr (ink. moms) för att få din badtunna levererad till din tomt via Poståkeriet. Detta gäller oavsätt var i vårt avlånga land du bor, dock måste din tomt gå att nå via en allmän väg som är farbar.

  Vi har tunnor i lager och vanligvis får du en avi i din brevlåda inom 5-7 arbetsdagar. Då kontaktar du Poståkeriet för att bestämma när din badtunna ska levereras.

  Har du vägarna förbi Norrlångträsk, Västerbotten,och hellre “

  Det är inte många eller särskilt allvarliga fel men en korrekt text ger ett så mkt bättre intryck;

  1. inkl. (jag tror att det är bättre än ink. men är inte säker)
  2. oavsett
  3. Mellanslag efter “Västerbotten,” eller kanske “Om du hellre hämtar din tunna direkt i fabriken i Norrlångträsk (Västerbotten) går det också bra.” Eller “Det går även bra att hämta din tunna direkt i fabriken i Norrlångträsk, Västerbotten.” Något i den stilen, men annars är det som sagt i alla fall ett mellanslag som skall dit.

  #109062
  Kenth
  Deltagare

  Tack Tilda,

  Du har helt rätt. Är själv lite av en språkfascist så jag stör mig på de minsta felaktigheter. Men man har en förmåga att inte se sina egna fel.

  Ska ägna helgen åt att snygga upp sidan lite.

  //Kenth

  #109063
  Mats
  Deltagare

  Hej
  har bara snabbkollat men jag ser inga bilder på glada människor som skrattar och njuter i dina badtunnor?

  Mats
  Mymoment.se – Vardagslyx och Välbefinnande

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.