Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring När märks förändring på google

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94775
  patrik1972
  Deltagare

  Hej,

  Jag har gjort en del ändringar på vissa produktsidor på Allt för ett lyckat spa hemma! Badlust.se och jag undrar om någon vet hur lång tid det tar innan det slår igenom på google, när kan man förvänta sig att eventuellt stiga i träffresultatet (om man nu har gjort det bra)?

  #113002
  teriff
  Deltagare

  Well det beror ju helt på hur många länkar du har dit, hur många sidor under förstasidan det är osv osv.

  Din förstasida indexerades den 25 jul vilket betyder att a) dina inlänkar till sidan är inte så aktiva eller b) du ändrar inte på sidan så ofta.

  Så är dom två klick ifrån front så finns det en chans att det tar ett tag, går itne att säga. DU får helt enkelt vänta men tipsar dig om att googla “SEO Power suit” o ladda ner det så att du kan hålla lite koll på läget

  #113013

  Primero så säger datum för index inte att Google inte varit där utan helt enkelt att sajten inte uppdaterats – de reindexerar såklart inte innehåll som inte ändrats. Det kan vara så att de inte varit där, men använd inte det datumet som måttstock. Skaffa nya länkar (twitter, wirdpress.com eller w/e) så kommer de snabbt. När det ger effekt är väldigt olika, mest beroende på konkurrens. Om du en vecka efter nyindex inte stigit i serp så hade jag gjort om å gjort rätt, men det kan säkert gå ännu saktare…

  #113014

  Dammit nu missade jag poängen! Webmaster tools – där kan du se Googlebots besökfrekvens – och ändra den (jag har dock aldrig sett effekt av den ändringen men jag har inte heller sett så mycket… :) )

  #113451
  Ekorren
  Deltagare

  Jag reggade en domän (http://www.ekorrenochnoten.se) slutet på 2007 men satte upp den först nu i somras. Jag har på relativt kort tid (någon/några veckor) fått Google att snappa upp all min content som jag lägger in nu. Det fina i kråksången är att det verkar som om Google besöker min sajt med jämna mellanrum (flertal gånger i veckan). Tror det har att göra med att jag försöker lägga till iallafall 1-2 nya sidor/artiklar per vecka.

  Content is king. Lägg till ny content på din sajt med jämna mellanrum och Google kommer och hälsar på. Så behöver du inte oroa dig för när Google indexerar dina sidor.

  #113461

  @Ekorren 9093 wrote:

  Tror det har att göra med att jag försöker lägga till iallafall 1-2 nya sidor/artiklar per vecka.

  Eller att det är en ny sida? :)

  #113700
  Ekorren
  Deltagare

  @debaser 9103 wrote:

  Eller att det är en ny sida? :)

  Jag har svårt att tänka mig att Google skulle indexera min sida oftare för att den är helt ny. Jag är inte så jättevass på SEO men har läst att gamla sajter som varit uppe ett bra tag blir besökta av googlebot oftare än de sajter som är helt nya (som t.ex. min).

  Oavsett vad så är jag jäkligt glad att Google gillar mig! :D So far so good!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.