Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Nets / Klarna / Svea / etcetera, vad välja?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105416
    DennisCA
    Deltagare

    Hej!

    Vi säljer till Finland och Sverige huvudsakligen både B2C och B2B, även till alla andra EU länder och vi använder i dagsläget:

    -Suomen Maksuturva, som nu ägs nu av Svea (euro, finlandsspecifika nätbanker & alternativ för finska kunder, kredit och Paypal för övriga länder)

    -Svea Delbetalning och Faktura (kronor endast för Sverige) via vår webbshop

    Nu håller vi på och övergå till ett nytt system och helst av allt skulle vi vilja få en komplett lösning från ett endaste system. Finnarna ska kunna betala via finska lösningar, svenskarna ska kunna swisha och använda svenska nätbanker, danskarna och norskarna likaså om möjligt och resten av europa ska kunna använda kort eller paypal.

    Finns det nån leverantör som kan stöda allt detta i en checkout eller måste man ha flera leverantörer?

    Klarnas checkout har jag sett verkar kunna ha nätbanker m.m. men jag tror inte dom erbjuder det direkt via sin checkout utan man måste fixa det själv och programera eget interface, vilket är för tidsödande för mig just nu. Helst skulle jag bara se att vårt system slänger orderdatan till checkouten som sköter resten.

    Systemet vi kollar på verkar stöda både Nets och Klarna och har sagt man kan även fixa stöd för Svea, Svea har nån ny checkout nu också som jag forskar mera i. I Finland finns det nåt som heter PayTrail där en massa finska betalningsmetoder finns, jag ser det ägs av Nets så jag undrar om man kan få tillgång till det om man har Nets tro.

    På Nets hemsidor såg jag inte så mycket konkret info tyvärr. Nån här som använder det och vet om det finns mera betalningssätt än vad som visas i deras sidor?

    #187094
    DennisCA
    Deltagare

    Var just och kollade på Svea Checkout och det ser ganska imponerande ut.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.