Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Nybörjare – leverantörer.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101350
    cyberpunk
    Deltagare

    Hej

    Jag jobbar som professionell programmerare och tänkte starta en e-handels butik som hobby till en början. Finns det någon kategoriserad lista med leverantörer där man kan kolla deras sidor och se om det är något man är intresserad att sälja vidare? Kan tänka mig att det är information som e-handels företag inte vill dela med sig. Vart borde en nybörjare som jag börja leta efter leverantörer? Är det normalt att börja med t.ex. alibaba.com?

    Mvh

    #172680
    C.Larsson
    Deltagare

    Där kan du leta men det finns nog många fula fiskar där också. Lägg upp en ordentlig plan från början. Har du någon stor passion som du kanske vill ha i din e-handel. Annars kan du titta in i andra butiker som du tycker är intressanta och se vilka leverantörer de har. Sen är det bara att kontakta leverantören direkt och fråga om du får sälja deras märke

    #172681
    FredrikGust
    Deltagare

    Kolla på grossist.se för att hitta leverantörer i Sverige. Välj något du verkligen vill veta allt om för att sälja på nätet handlar till största delen om att vara duktig på att sälja. Den enkla biten är tekniken bakom.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.