Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Nyhetsbrev

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95676
    lancevancedance
    Deltagare

    Hejsan.

    Vilket program använder ni er utav för att skicka nyhetsbrev?

    Tänkte använda mig utav get a newsletter men de är lite dyra tycker jag.

    #119976
    jpettersson
    Deltagare

    Vi använder oss av getanewsletter och min uppfattning är att de är relativt billiga. Nu har jag inte riktigt koll på vilka alternativ som finns men jämfört med till exempel apsis så är de mycket billigare. Att kunna skicka 10000 mail i månaden för 79:- är helt ok och deras verktyg och rapportering är fullt tillräckligt för våra behov. Det man kanske saknar som jag vet apsis har är att man där kan, innan man skickar ut sitt mail, förhandsgranska det på alla möjliga olika mailprogram/leverantörer.

    MVH
    jpettersson

    #119978
    lancevancedance
    Deltagare

    De är faktiskt rätt så billiga nu när jag har jämfört med andra. Bara det att jag inte har 10 000 mejl att skicka. Har 550 kontakter och kommer göra max 1-2 utskick i månaden

    #119979
    GregerA
    Deltagare

    Vi använder också getanewsletter. Funkar kanon. Behöver inte heller 10.000 utskick per månad, men 79:- är det definitivt värt i alla fall.

    #119981
    Majsan
    Deltagare

    Vi använder Kodmyrans egna nyhetsbrev.

    Funkar perfekt för oss som har Shop4sale´s plattform

    #120000
    nobynator
    Deltagare

    Kör oxå Getanewsletter, funkar fint.

    #120034
    slipskungen
    Deltagare

    Hej,

    Jag har sedan två år använt Mailerlite för slipskungens räkning. Jag kunde då inte finna någon bättre lösning för vår del. Numera hanterar jag även den svenska delen mailerlite.se. Eftersom jag jobbat med dem sedan starten var de goda nog att fråga mig nu när den svenska versionen skulle lanseras.
    Inga månadsavgifter
    Inga startavgifter
    Inga html-kunskaper krävs för att göra snygga utskick
    lättförståelig statistik
    bra kopplingar mot facebook
    Flera lättimplementerade signup-formulär
    Fritt att prova. Ingår 500 mailkrediter

    gå gärna in på mailerlite.se och titta

    #120039
    bloggus
    Deltagare

    När ni skickar ut mail genom en tjänst som mailerlite eller getanewsletter från vilken adress skickas nyhetsbreven ut?

    Ändrar/modifierar ni MX, PRT något då?

    #120117
    Seke
    Deltagare

    Vi har gott om epostadresser till kunder som har registrerat sig för nyhetsbrev, men vi har inte skickat något på länge och då använde vi ett verktyg som skapades för rätt många år sedan (Mojo Mail, föregångaren till Dada Mail) och som saknar mycket av dagens funktionalitet. I och med att vi har ett ganska aktivt diskussionsforum så klarade det en del av behovet med nyhetsbrev – vi kan skriva om nya produkter på forumet. Så det är faktiskt flera år sedan nyhetsbrevet gick ut senast 😮 .

    Nu tänkte vi i alla fall göra en nystart med nyhetsbrev och då står valet mellan att använda det inbyggda verktyget i ehandelsplattformen (Textalk i vårt fall) eller ett fristående verktyg (som Get a Newsletter).

    Vore kul att höra synpunkter på för- och nackdelar med dessa alternativ.

    #120171
    slipskungen
    Deltagare

    @bloggus I mailerlite.se anger du bara avsändaradressen. Du behöver inte göra någon annan förändring.


    @seke
    Jag har också textalk och har tittat på det inbyggda. Det ger inga möjligheter till uppföljning av utskick. Hur många öppnar mailet? Vilka länkar klickar de på? Hur många avregistrerar sig. Vilka adresser studsar. Dessa data är viktiga för att jobba sig fram till optimala utskick. Med den ämnesrad öppnade 40% och med den 23% o.s.v.
    Ett annat är att det inte lika lätt går att importera andra adresser än de som registrerat sig eller är registrerade som kunder. Jag har t.ex. inte aktiverat inloggning ännu, vilket gör att inga av mina kunder är registrerade som “kunder””.
    Ett tredje argument mot den inbyggda lösningen i Textalk är att den inte ger samma utrymme att utforma mailet som du själv vill som du lätt gör i Enkel och effektiv epost-marknadsföring | MailerLite

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 19 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.