Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Nyhetsbrev – hur kommer man igång?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93897
  Gillmar
  Deltagare

  Hej!
  En liten fråga. Hur ofta skriver ni Nyhetsbrev? Använder ni er av vanlig mail eller ett specifikt program? Om ni använder ett program vilket använder ni? Helst skall programmet vara billigt eller gratis.
  Det finns hur mycket som helst att prata om när det Nyhetsbrev, men först och främst är jag ute efter det tekniska. Jag har samlat på mig ca 1000 mailadresser.
  mvh
  Gill

  #106083
  Dan
  Deltagare

  Jag skickar mitt nästan varje vecka men jag har ett ganska stort inflöde av nya produkter också. Snittar nog 3 i månaden när jag kollar efter.

  Jag har byggt ett eget system, men det är inget jag rekommenderar om man inte har för mycket fritid. För 1000 adresser hade jag anlitat en tredje part. Personligen skulle jag kört på http://www.getanewsletter.se eftersom de är mycket prisvärda.

  #106084
  Micke
  Deltagare

  ett annat tips är mailchimp.com dom jag har hört mycket gott om.
  Ska försöka få iväg mitt första utskick där under morgondagen. Återkommer med mer info.

  #106085
  Gillmar
  Deltagare

  Jag tackar för bra och snabb information. Ska genast testa. Betr mailchimp.com såg jag att man inte behövde teckna sig för ett helt år, utan kunde göra ett enstaka utskick, vilket gjorde att jag prenumerationsanmält mig hos Racimex.se. Kul att se hur Nyhetsbrevet ser ut i verkligheten, om jag kommer med i utskicket.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.