Önskar att EJ synas på AllaBolag.se

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Önskar att EJ synas på AllaBolag.se

Etiketter: 

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #189806
  Per Rosenqvist
  Deltagare

  Hej,

  Jag har tillsammans med två partners ett AB. Vi har väldigt mycket att erbjuda kunderna inom vår bransch, vad som skulle kallas en drömdeal. Men verkar i en väldigt konservativ bransch där våran storlek på Allabolag.se verkligen jobbar emot oss. Finns det något sätt att dölja sina siffror där? Finns det andra enkla sätt att försvåra deras bakgrundscheck av oss via Allabolag.se. Detta är för kundens eget bästa som jag frågar, eftersom de idag väljer dyra etablerade alternativ. Vi jobbar B2B inom svensk industri.

  Kan det vara värt att separera marknadsföring via hemsidan med annat namn och endast ta in betalning med sitt AB? Finns det bättre sätt?

  Vi vill kunna erbjuda det värde vi har till kunden utan att konstant ha i ryggen att vi inte är ett bolag med +20miljoner i omsättning. Vår omsättning ligger idag runt 1,5miljoner. Finns kunder som kan tänka sig lägga order på sådana summor tills de ser vår omsättning.

  #189870
  Flaskhalsen
  Deltagare

  Har själv aldrig upplevt detta som ett problem, sen kanske det beror på vilken typ av tjänst/varor man säljer. Du måste komma ihåg, inköpare är oftast inte speciellt kunniga, de är bara anställda vanliga arbetare utan något som helst intresse för arbetet de utför och har antagligen aldrig ens hört talas om allabolag.se.

  Efter över 10 år i min bransch har jag till exempel har jag aldrig ens sett en korrekt gjord offert-förfrågan med all information man behöver för att kunna ge ett seriöst prisförslag, trots att flera företag som handlat av oss har miljardomsättning.
  Detta leder till ett oändligt mailande fram och tillbaka, trots att man förmedlar all information man behöver för att kunna ge ett prisförslag i första mailet. Av någon anledning läser inte folk mer än första meningen i ett mail..

  Nu är jag ingen expert på detta, men jag gissar att den informationen du vill dölja är enligt lag offentlig, så det går inte, men det är bara en gissning.

  • Det här svaret redigerades för 1 år, 8 månader sedan av Flaskhalsen.
  • Det här svaret redigerades för 1 år, 8 månader sedan av Flaskhalsen.
  • Det här svaret redigerades för 1 år, 8 månader sedan av Flaskhalsen.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.