Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Överföring till bokföringssystem

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103921
    chiligarden
    Deltagare

    Hej,

    Vi håller på och slutför vår webshop byggd på Joomla/Virtuemart.

    Nu ska vi välja betalningsgateway och har då även möjlighet att välja ett annat redovisningsprogram än vi har använt tidigare (Briljant).

    Jag trodde naivt att man kunde få sina betalningar automatiskt överförda till och konterade i ekonomisystemet men det verkar vara många som inte löser det på något vettigt sätt. Vi kommer ha hundratals små betalningar varje månad från olika länder i EU. Vi kan ju inte sitta och skapa låtsasfakturor för hand för något som redan är betalt i shopen, det känns väldigt 1980. Jag hade också hoppats på hjälp med avprickning på banken.

    Fortnox har en dyr integration mot Paypal men som låter rätt vettig. Saknar dock recensioner, så jag är inte så sugen på ett oprövat koncept.

    Jag tittar på gateways som t ex Payson och PayPal (men inte Klarna eftersom våra kunder främst kommer finnas utanför Sverige) och ekonomisystem som Visma, Fortnox, Wint, Zenconomy.

    Förstorar jag upp problemet eller tänker jag fel på något annat sätt? Jag tänker att 100 köp per månad x 5 minuters extra arbete hos vår ekonomifirma = väldigt dyrt.

    Hjälp.

    #183021
    Stefan72
    Deltagare

    det är ju valfritt? En av alla parametrar man måste titta på när man väljer plattform för webbhandel och bokföring är ju att titta på hur det ska fungera dem emellan? Självklart kan man inte välja en enkel och billig plattform för webbhandeln om den saknar möjligheter för kopplingar till bokföringen. Att sitta och kontera varje enskild transaktion blir som sagt väldigt dyrt i slutändan.

    #183024
    JRag
    Deltagare

    Vi kollar också på detta.

    Vi kommer med största sannolikhet att köra en woocommerce lösning.

    Någon som har bra erfarenheter av ovan och vet vilken betalningslösning + bokföringsprogram som är en bra kombo?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.