Plus Forum E-handelsforumet Logistik Pacsoft Online ska läggas ner

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #105371
  jp2
  Deltagare

  De som använder PostNord Varubrev har nu fått hem minst ett brev där man informeras om att Pacsoft Online ska läggas ner. Istället ska man använda Skicka Direkt Business på PostNord Portal, eller Unifauns egen produkt Unifaun Online.
  Priser för Unifaun Online står här: Bestaell Unifaun Online – Unifaun
  Trevligt! Vill man ha föravisering, Länk till utskrift av enstaka sändningar, och Unifaun Track & Trace så får måste man ha Plus-tjänsten som kostar 300 kr per månad. Minst. Gör man över 100 sändningar per månad får man även en “volymavgift” .. som jag förstår det räknas varje varubrev som en sändning men jag förstår inte detta..

  Med sändning avses gjord utskrift som har samma sändnings-id från aktuell transportör. För transportörer som inte har ett uttryckligt sändningsbegrepp eller om funktionen Konsolidering använts för sändningen är ett kolli att betrakta som en sändning.

  Alla varubrev har ju ett unikt sändningsnummer.

  Allt detta som varit gratis med Pacsoft Online!

  Ska man använda Postnords egen tjänst så märker jag att när man ska gå in och välja frakt tar det cirka 15 sekunder då webbläsaren i princip hänger sig medan den läser in adresser (jag har närmare 5000 adresser) och jag hittar inte hur man kan lägga till flera adresslappar åt gången innan man skriver ut, jag hittar inte hur man ändrar skrivarinställning, jag hittar inte hur man kan skriva ut saker i efterhand. Nån som faktiskt använder detta för att skicka varubrev … ??

  Nån som använder Unifaun Online? Räcker det med Standard abbonemang? Det blir ju en nedgradering från Pacsoft Online och kostar dessutom 125-300 kr varje månad (plus eventuella andra avgifter).

  #187104
  Lars94
  Deltagare

  Sorg och oro när Pacsoft ska läggas ner :(

  PostNord fasar ut fraktverktyget Pacsoft och det är läge att hitta en ny lösning för dina transportbokningar.

  Du har 3 alternativ till Pacsoft
  1. Boka och hantera frakt manuellt
  2. Gå över till PostNords nya “Skicka Direkt Business”
  3. Investera i ett proffsverktyg för leveranslogistik

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.