Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Plattformsfråga – Igen, men annorlunda(?) krav

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103002
    Jonas_v
    Deltagare

    Hejsan!
    Vi driver en hobby/bygg sida sedan 3,5 år tillbaka. Vi ligger idag på Textalk, men känner oss alldeles för begränsade. Vi söker nu en ny plattform att finnas på.

    Vi söker
    – Hyfsat enkel administration av orderhantering och plock
    – En rejäl bloggfunktion. Bloggen har en stor plats i vår verksamhet då vi bloggar både om daglig verksamhet, produkter och guider.
    – Bra undersidor somt går att designa enkelt. Vi har många guider på vår sida. Dessa är extremt svåra att få att se bra ut på textalk. Vi måste ha ett bättre upplägg för våra guider. Det handlar om kanske ett 40-tal undersidor.
    – Ytterligare undersidor – Skulle vara väldigt trevligt att kunna presentera vår fysiska butik lite bättre. Vi skulle vilja kunna med lätthet tilldela kategorier i bloggen som handlar om butiken och lyfta ur dessa och presentera på en undersida eller liknande. Vi har olika erbjudanden i butiken och på webben.
    – Responsiv design – Idag har vi en bloggsida – En klassisk sida – En mobilsida – Det är alldeles för mycket jobb.
    – Kopplingar till sociala medier. Vill ha instagramflöde, facebookflöde mm på sidan då många av våra kunder hittar oss / hittar våra varor den vägen.
    – Bra community där man kan få hjälp, hjälpa andra och utbyta tankar och idéer (typ på Facebook eller forum)

    Vi har ca 500 varor
    Vi har ca 60 guider (undersidor eller liknande)
    Vi har ca 20 ordrar per dag. Dessa ordrar brukar innehålla ca 5 varor i snitt per order
    Vi är 4 stycken som arbetar här samt diverse sommarjobbare mm det vore önskvärt att kunna skapa olika login

    Jag förstår det är många olika krav vi har, men finns det någonting som ligger nära?

    Vi har ett företag som sköter vår SEO – De sa WordPress med Woocommerce. “seon” heter Viva Media och brukar ha koll på läget.

    Jag har läst lite om begränsningar med antal varor och att wordpress blir långsamt ju mer man lägger in, så blir ju lite tveksam. Vår SEO sa dock att det inte var några problem öht och skickade över länkar till plugins som skulle lösa detta. Han sa också att genom andra plugins kunde de utföra ett bättre jobb än vad de tidigare kunnat gjort med textalk som bas. Han hade många kunder som just körde woocommerce som var betydligt “större” (fler varor) än oss utan några som helst problem…

    Vad är era tankar kring detta? Bytet känns oerhört viktigt för oss. Vi är mycket låsta och våra nya satsningar kring video-guider osv får ingen snygg presentation på textalk. Det borde vi också ha en vettigare funktion för.

    Med vänlig hälsning, Jonas

    #171733

    Hej Jonas

    Kolla gärna på vår plattform (http://www.carismar.com) och kontakta mig om du tycker det verkar intressant. Vi har alla de bitar du beskriver ovan.

    therese.welander@carismar.com, tfn: 070-7266950

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.