Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Plombera med fästpistol?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104784
    Jolo
    Deltagare

    Hej tänkte höra med er som har erfarenhet av att använda fästpistol.
    Tänker på en sådan som fäster en plastslinga genom ett plagg så att plagget inte går att prova utan att man tar bort denna plombering.

    Jag tänker att detta även skulle gå att använda till plastpåsar, eller måste det vara tyg för att slingan ska komma igenom?
    Har textiler som ligger i påsar med lite tjockare plast och tänker att om jag sätter i två slingor för öppningen så går produkten inte få ut men kunden kan få in handen och känna på textilien.

    Om jag får en retur så blir det även väldigt enkelt för mig att klippa upp dessa slingor för att kontrollera produkten och sedan sätta i nya slingor.

    Använder man tex en påssvets så kan kunden inte känna på produkt samt att det låter mycket enklare, billigare och mer tidseffektivt att använda en fästpistol.

    Undrar hur de fungerar rent tekniskt, sticker man genom en smal metallhylsa genom tyget/plasten och sedan kommer slinga ut genom den?

    Finns det många olika tjocklekar på slingan och finns det något speciellt märke på fästpistol som någon kan rekomendera ?

    :)

    #185627
    Stefan72
    Deltagare

    kläder eller vad ? Det låter omständigt iallafall. Oavsett vad det handlar om för textilier så skulle jag som kund vilja ta fram det helt och känna/prova på normalt sätt.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.