Plus Forum E-handelsforumet Logistik PostNord kundportal (få fakturan elektroniskt)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102254
    MagnusJohansson
    Deltagare

    Sedan ett år tillbaka laddar vi ner autogirofakturor från Posten meddelande AB och PostNords på adressen kundportal.postnord.se. Vi får ju dessa via snigelpost också men då vi lagrar fakturor elektroniskt så slipper vi scanna in pappersfakturorna genom att istället ladda ner pdf:erna. Det är så ofta det strular med denna tjänst så jag håller på att bli tokig. Vi har felanmält hur många gånger som helst men felen återkommer. Det har strulat sedan starten och jag håller på att ge upp hoppet kring detta. Det vanligaste felet är “File not found” när man klickar på pdf:erna.

    Det jag undrar är hur ni andra gör som också helst enbart lagrar fakturor elektroniskt och använder Posten gör? Scannar man in pappersfakturorna så måste man ju ändå lagra den fysiska fakturan.

    För något år sedan frågade jag Posten om man kunde få fakturorna mailade till sig för det känns så fånigt att behöva få det som brev (100-150 fakturor senaste året) och då är inte vi speciellt stora på ehandel. Svaret då var nej men det kanske är ändrat?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.