Plus Forum E-handelsforumet Logistik Postnord – vilken tjänst?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #200089
  Senna
  Deltagare

  Hej! Jag har nyligen startat en liten webbshop där jag säljer en produkt som väger 600~ g. Jag gör lite testning nu för att se vilken Postnord tjänst passar mig bäst.. Mina förutsättningar är:

  1. Inte villig att lämna på företagscenter (däremot villig att lämna hos ombud alternativt upphämtning)
  2. Inte viktigt att det är spårbart, men jag vill kunna skicka till postlåda/dörr.
  3. produkten får plats preeciiiis i varubrev/mypack home small kartongstorlek pga 7 cm i höjd
  4. låg volym, 0-10 paket per dag

  Det jag upptäckt är att varubrev inte funkar eftersom det måste lämnas hos företagscenter. Det står alltså egentligen mellan Mypack Small Home eller att skicka som privatperson via “skicka lätt”. “Skicka lätt” är ju billigare, men levererar som jag förstår inte till dörr (om paketet inte får plats i brevlåda), sedan har skicka lätt också mer frihet i paketstorleken.. Fördelen med Mypack är däremot enklare bokföring via en faktura, samt att det ingår upphämtning.

  Vad är er erfarenhet, hur viktigt är det att kunna lämna vid dörr för kunder? Vilken hade ni valt? Borde jag överväga ett annat fraktföretag än posten med mina förutsättningar, isåfall vilket/vilka?

  Tack!

  #200135
  abdullahvalter
  Deltagare

  Jag tror det är normalt att kunder går och hämtar paket hos ombud. De här Startsida – Smidig och hållbar paketleverans – Early Bird Delivery kanske är bra.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.