Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Prestaworks

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #95905
    HC77
    Deltagare

    Hej,

    Vi börjar nu närma oss till att bestämma vilken leverantör vi skall välja för våran webshop. Jag har inte tidigare drivit någon ehandel och är nybörjare gällande allt som rör “byggandet” och hanteringen av webshopen. I dagsläget lutar det åt att vi kommer anlita oss av Prestaworks gällande “byggandet” av webbutiken.

    Hur fungerar det med byggandet och designen av webshopen. Skapar webföretaget ( i detta fall ex Prestaworks) bara själva grunddesignen där jag som kund sedan själv lägger in texter och bilder eller levereras en komplett och färdig butik med mina produktexter och bilder osv?

    Mvh
    Henrik

    #121805
    Parvelito
    Deltagare

    Det normala är väl att du lägger in text och bilder själv, men du kan säkert köpa till den tjänsten av Prestaworks. Av vad jag har hört så är de inte omöjliga att ha att göra med.

    #121812
    Macondax
    Deltagare

    Normalt sett brukar väl Prestaworks arbeta med en grundstruktur och design av din e-handel.

    Jämför det ungefär med ett nyckelfärdigt hus: När du kliver in, så är det inte färdiginrett, men det är färdigt att flytta in i. E-handeln är således färdig att börja inreda (lägga upp produkter, produktbilder, texter etc), och designen/strukturen bakom har Prestaworks arbetat fram åt dig (i samrådan med dig).

    #121817
    evomedia
    Deltagare

    Vill bara säga att jag rekommenderar prestaworks =)

    #121818
    Joel B
    Deltagare

    HC77:

    Vi på Prestaworks jobbar med att framställa ett “färdigt” paket för dig att komma igång med. D.v.s. vi levererar helt enkelt det du beställer, sedan är det alltid möjligt att förhandla med oss om olika steg som behöver utföras.

    Det kan vara allt ifrån att lägga upp dina produkter, till att anordna sidor med text och information. I vanliga fall, jobbar vi enbart med design samt programmering av tillägg som önskas från dig som kund. När vi sedan är klar med arbetet, brukar våra kunder lägga upp sina egna produkter, information och andra sidor som man har ett behov av.

    Administrationen för butiken är såpass användarvänlig, att detta oftast löses av än själv. Har man problem, stöter på saker man inte förstår sig på eller något annat, så står vi självfallet redo med telefonen för att besvara frågor och ge er de rätta svaren.

    Du är varmt välkommen att kontakta oss per telefon, så reder vi ut alla frågetecken på studs!

    Tack för kritiken Evomedia!

    Bästa hälsningar

    #121819
    HC77
    Deltagare

    Tack för era snabba svar.

    Hur fungerar det när man lägger in texter och bilder, måste man kunna programmering eller kan man sköta sådant utan programmeringskunskaper?

    /Henrik

    #121820
    Joel B
    Deltagare

    HC77:

    De flesta områden i butiken styrs via administrationen mha s.k. “What You See is What You Get”-editors (WYIWYG), d.v.s. editor verktyg som efterliknar exempelvis Microsoft Words hanterare, fast en förenklad variant. Ungefär som den som ligger i detta forum när du skriver ett inlägg (fast mer avancerad).

    Detta medför att du alltså inte behöver några särskilda programmeringskunskaper för att lägga upp text och bilder. Det är trots detta ändå positivt att ha basic kunskaper inom HTML för att uppnå ett mer exakt resultat och korrigera till delar efter sina egna behov, men absolut inget måste.

    Kontakta oss, så kan vi se till att skicka över inloggningsuppgifter till demobutikens administration. Det ger dig en betydligt mycket klarare bild av vad det är för verktyg vi arbetar med! ;)

    Bästa hälsningar

    #121866
    Thomas THL
    Deltagare

    Kan bara hålla med, välj Prestaworks, du kommer nöjd!

    Bra support och lätta att ha och göra med!

    /Thomas

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.