Prisjämförelsesajten Bilservicepriser.se till salu

Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Prisjämförelsesajten Bilservicepriser.se till salu

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #198052
  df55
  Deltagare

  Jag är en av grundarna av Sveriges första prisjämförelsetjänst av bilverkstäder, Bilservicepriser.se. Vi lanserade tjänsten under 2012 och har sedan dess lagt ner en hel del tid på att utveckla och förbättra tjänsten. Vi har fått en fantastisk respons från nöjda bilägare och varit tidiga med att ta ett steg mot en ökad digitalisering av bilverkstadsbranschen.

  Vi har nu siktet inställt på nya projekt och därmed säljer vi Bilservicepriser.se!

  Lite kort om Bilservicepriser:

  – Sveriges första prisjämförelsetjänst av bilverkstäder

  – Topprankad på Google för flera heta sökord, exempelvis “bilservice pris”, “bilverkstad pris”, “jämför bilservice” etc

  – Flitigt omskriven i media. Har synts till på SVT, Feber.se, Sveriges Ingenjörer, Vi Bilägare, Testfakta etc. Många bra inlänkar från dessa sidor.

  Vi har inte arbetat aktivt med Bilservicepriser under den senaste tiden, därav ser vi störst värde för en köpare i sajtens positionering och domännamn, båda kan användas för att driva trafik till er sida. Vi ser stor potential i sidan med lite aktivt content och SEO-arbete.

  Med tanke på ovanstående så är våra förväntningar på försäljningspriset mer av symbolisk karaktär, att sidan/domänen får leva vidare är av lika stort värde för oss.

  #198572
  Wickerman
  Deltagare

  Hård konkurrens med sajter som Lasingoo och Autobutler. Mycket svårt att göra en prisjämförelsesajt för bilservice då det finns så väldigt många olika modeller och skillnad i timpriser och vad som ingår samt den “stängda marknad” som servicepriser är för utomstående.

  Er sajt rankar ändå hyfsat på sökorden och däri ligger ett visst värdet som ni också skriver. Finns möjlighet att se mer detaljerad Google Analytics statistik?

  Tack på förhand

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.