Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Rätt val av plattform, räcker till?

Etiketter: 

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104050
    Emil123
    Deltagare

    Hej!

    Jag vill starta upp en web shop och gärna få den att bli stor med tiden.
    Jag har kikat på wikinggruppen efter att ha läst runt lite att dem ska vara bra, så jag funderar på om det är en bra plattform att börja på och om den räcker till i framtiden. Den jag kollat mest på är WGR Bas för 1700:-/mån.

    Drömmen är att få till en web shop som erbjuder mycket produkter, ex inom fordonskategorin säger vi, ex saker/tillbehör till motorcyklar, skotrar och bilar på en och samma sida.

    Så när du skriver in http://www.mittnamn.se så kommer du till min sida där du kan välja:
    – Bil
    – MC
    – Skoter

    Du väljer en och skickas sedan vidare dit för att kunna spana in alla delar inom den kategorin.

    Är detta möjligt med en sån här plattform eller kräver det en mycket mer avancerad? Vore kul att kunna få allt på samma sida istället för att ha 3st olika hemsidor. Då jag inte är spec insatt i detta så kanske ni tycker jag är helt ute och seglar men jag godtar alla tips jag kan få :)

    Även bra tips på fraktalternativ samt bokföringsprogram uppskattas stort.

    #183358
    Dancar
    Deltagare

    Det bör inte vara några problem för Wikinggruppen att fixa. Man kan ju exempelvis göra att så att man kommer till en startsida om man skriver in din address, och på den finns tre bilder (en för varje butik) och där kan man klicka sig in på de fordon man är intresserad av. Via Multi Shop så kommer det se ut som tre olika butiker (kan även ha tre olika domäner) men allt sköts via en och samma admin.

    #183359
    OscarJ
    Deltagare

    Är jag ensam om att tycka att du borde ha tre olika URL:er men en och samma backend möjligen? Tänker att de som alltid ska in på MC kommer lessna på att gå in på “www.randommultinamn.se” och sen klicka på MC för att sen kunna klicka på det som intresserar dom.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.