Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Säljes – Crowdfunding/Omröstningssida

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104344
    Crowd
    Deltagare

    Vi säljer ett spännande koncept!

    Sedan 2014 har vårt företag och webbsida varit aktivt – nu kommer vi sälja dessa vidare! Är du intresserad?

    Vi säljer gärna hela konceptet men kan även tänka oss att dela upp sidan och företaget.

    Företaget som är ett aktiebolag har varit aktivt sedan 2014-08 och har inga anmärkningar. Det finns inga skulder och det enda värdet just nu är den webbsida om är uppbyggd kring konceptet.

    Webbsidan är ett unikt koncept för crowdfunding där man kan sms-rösta och/eller betala för att bidra till de projekt som sidan är värd för.

    Tanken med sidan var från början att ta Åsikter till Handling – genom att samla ihop kapital till professionella konsulter som sedan skulle åta sig uppdrag via sidan. Konsulterna skulle sedan drifta dessa och uppnå uppsatta mål till förändring. Som en slags direkt demokrati alternativt ett Kaizen-tänk för att uppnå små positiva förändringar i samhället.

    Sidan kan även användas på andra sätt för att samla in kapital. Fantasin sätter gränser. Vi har själva många idéer som vi kan dela med oss av vid en eventuell försäljning.

    Vår begränsning har legat i den vanliga fallgropen – brist på egen tid för att drifta verksamheten kring verktyget. Sidan behöver en person som jobbar heltid för att nå ut till allmänheten och den tiden har vi inte haft.

    Då vi har flera andra projekt som kräver vår uppmärksamhet, så får vi slänga in handduken och sälja detta unika koncept.

    Total investeringar ligger runt 500.000 kr kring bolaget och webbsidan, men vi söker nu någon som är intresserad att köpa bolaget och webbsidan/verktyget.

    Hör av dig om du är intresserad av mer information!

    //Fredrik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.