[säljes]Droppshipping sida

Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj [säljes]Droppshipping sida

Etiketter: 

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #103952
  playwood
  Deltagare

  Hej jag har en webbshop som heter Roligalagret.se
  ifrån början var det internlager på ca 100 produkter, men i höstas hittade jag en droppshippingleverantör med rätt typ av produkter.

  leverantören har ca 17000 produkter och alla importeras automatiskt, med vad jag tror är upp till 25 språk. de har också API för automatisk order läggning om man vill ha de. Jag har väl ca 2000 produkter utåt då alla inte platsar min kategori.

  jag har lagt om funktionen i importmodulen så att den lägger på fraktpriset på produkten om produkten är för billig. (om marginalen är för låg läggs mellan skillnaden på) så jag har än så länge inte hittat några produkter som går back även om marginalen inte är den bästa på alla.

  Under julhelgen hade sidan 1300 organiska klick på Google med en avg placering på 17. just nu har den 650 Google klick med rank på avg 17.
  Med 291 sökord som är mellan placering 1-10 på Google.

  Det finns god potential att köpa in produkter i eget lager och få ner fraktkostnader.

  Anledningen till försäljningen av sidan är inte att den fungerar dåligt på något sätt, Kostnaden är 99 kr om året domän, 15 euro i månaden Droppshipping abonnemang (man får grossistpriset). 150kr om året i SSL avgift. Sidan är en Prestashop 1.6 som körs på en VM jag har hemma. tack vara VM kan man lätt flytta den om man vill samt inga licenskostnader eller ås.

  Anledningen till att jag vill sälja detta underverk är att jag inte har tid, Jag startade ett aktiebolag och jobbar som konsult med lång pendling och har inte möjlighet att vara så serviceminded som jag önskas kunna vara.

  Vid intresse kan jag skicka mera info om hur analytics ser ut med mera.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.