Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Scam eller bra?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100514
    Kocken
    Deltagare

    Fick detta mejl genom en kontakt.

    Vi vill erbjuda er en prisbevaknings E-tjänst (genom scraping).

    Den tjänsten kan vara interagerad i er e-butik (om e-butikens parameter tillåter det och självklart inom avtalade prisramar) eller information med prisändringar kan skickas (via e-post) till er varje 24 timmar. Vi använder oss redan av samma tjänst i Litauen, Lettland, Ryssland och Vitryssland och våra programmerare har blivit experter på det.

    Varför behöver ni den här tjänsten? Svaret är enkelt: Alla artiklar som faller lägre än till plast 5 i prisjämförelsetjänster (pricerunner, prisjakt, etc) säljs i praktiken inte. För majoriteten av människor är priset den avgörande faktorn, inte sidans design, inte hur trygg butiken är eller hur snabbt de levererar, etc. Ni behöver inte dagligen övervaka era konkurrenters priser och kan koncentrera er på mer viktiga saker. Vår Scraping -tjänst kommer att hålla er på toppen av den listan.

    Vi är 100 procent säkra på effektiviteten av vår scraping tjänst, så vi ger våra kunder gratis provsmak i några dagar . Ni aldrig kommer att säga nej till tjänsten efter att ni har provat den.

    Våra priser per månad:
    0-500 artiklar = 700 sek
    500-1500 = 1000 sek
    1500-2010 = 1200 sek
    2010-3000 = 1600 sek

    #166977
    mephisto73
    Deltagare

    Kanske inte scam, men nästan säkert en dålig ide. Priset är en av de sista faktorerna man ska konkurrera med, om man vill ha en vettig lönsamhet.

    Fast i vissa branscher kanske det ändå är en vettig tjänst.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.