Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100142
    hardcoredeluxe
    Deltagare

    Tänkte bara lägga upp detta så ingen annan råkar ut för att.
    Finns det nått man kan göra.

    Mvh Henrik Wärn

    Hej
    Detta är ett massmail jag skickar till samtliga kunder jag haft eller varit i kontakt med angående Google optimering i bolaget Voscom.
    Det är med skam jag ber om ursäkt att detta bolag är ett stort jävla bluff företag!
    Jag och övriga anställda har blivit lurade på löner och blivit lovade saker och numera har bolagsägarna gått under jorden och tagit alla pengarna som det ser ut nu.
    Google konton som är uppe ligger nere för samtliga kunder i detta bolag.
    Jag vill inte bli stämplad som fulsäljare därför jag nu återkommer till alla er om att jag ska försöka lösa nått åt er men ni har själva valet att göra vad ni vill.

    Jag ska träffa ägaren på Er media konsult, ett pålitligt företag i optimeringsbranschen som funnits en längre tid och försöka komma fram till om dom kan göra nått åt er.

    Kontakta mig om det är nått, jag kommer återkomma när jag vet mer

    #164270
    Prix
    Deltagare

    1. Säljaren kan vara förbannad för han fått sparken eller så bytar han jobb och vill ha med kunderna. Det skulle innebära brott mot lagen om företagshemligheter och säljarens skulle riskera böter och fängelse.

    2. Det är sant. Du behöver gärna få detta bekräftat och sedan så stämmer du bolagsinnehavarna om de ett utför utlovat arbete. Är det systematiskt är det bedrägeri och polisanmälan är då att överväga.

    #164291
    SamH
    Deltagare

    Kolla även så att avsändaren är den han utger sig för att vara. Det går att “spoofa” sin avsändaradress så den ser ut att komma från en domän men i själva verket kommer den från en annan. Kolla meddelandekälla för att se om så är fallet.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.