Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102504
    Olsson.Daniel
    Deltagare

    Hej, har precis lanserat en enkel shop genom Visma och är väl inte riktitgt sprudlande nöjd direkt. Tjänsten är bra och fungerar -nästan.

    Vi vill ha inloggning till shoppen då vi bara vill sälja till företag, men då funkar inte mobilversionen. Mobilversionen ser även den väldigt klumpig och gammaldags ut, vilket har gjort att jag nu letar annan lösning.

    Det skall vara en hyrshop då jag inte kan programmera själv och budgeten tillåter inte stora utsvävningar då vi precis startat. Såg en länk om Shopify, skulle detta funka för oss? VI öppnade med en ej fungerande mobilsida och fick drygt 50% av kunderna missnöjda med detta direkt, vilket gör att jag tror det är något som uppskattas enormt och jag vill därför ha en responsiv shop.
    Produktimporten tar också oerhört lång tid med Visma då man inte bara kan göra ett excelark och ladda upp det (även om man nu lärt sig lite hur man skall snabba upp Visma´s). Allt detta verkar jag kunna få på Shopify till vettiga pengar. Vi tar dessutom bara betalt via paypal idag, vilket dom verkar ha bra stöd för.

    Så, är det rätt väg att gå?

    #177615
    AnnaW
    Deltagare

    Det bästa sättet är att testa och se. :)

    #177619
    Olsson.Daniel
    Deltagare

    Absolut, problemet är väl egentligen tiden då jag redan har ett heltidsjobb, sköter webbförsäljningen på sidan vi har genom Visma och alla inköp runt den samtidigt som jag supportar vår skönhetssalong med alla tryckmaterial och inköp till denna.
    Hade hoppats att någon som använt just Shopify i samma syfte och sits som mig själv kunde ge lite klarhet i det innan jag drog igång en testsida….

    #177620
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Har du inte svarat på din egen frågan redan i första raden??? Du är missnöjd och det fungerar nästan.

    @Olsson.Daniel 81676 wrote:

    Hej, har precis lanserat en enkel shop genom Visma och är väl inte riktitgt sprudlande nöjd direkt. Tjänsten är bra och fungerar -nästan.

    Så, är det rätt väg att gå?

    #177699
    Miialainen
    Deltagare

    Vi jobbar mot Shopify och man får gärna slänga iväg några rader för att kolla om det kan vara något som passar ens egna behov.

    Här finns info om hur du får till en shop som är members-only:
    Deny access to your store until visitors log in – Controlling access – Store customization – Shopify Manual

    Och ja, Shopify shoppar brukar vara helt responsiva (eller mobilvänliga), men detta beror ju på den template som man väljer. Jag har inte än sett en som inte fungerar på mobiler med det är bra att kolla innan man bestämmer sig för template.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.