Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #104448
    HC77
    Deltagare

    Hallå,

    Är på gång med min första webshop och det lutar åt att jag väljer Shopify. En av ors

    Då är frågan, jag antar att jag måste se till att temat han utgår ifrån skall finnas på svenska och hur tar man reda på om temat är tillgängligt på svenska?
    Eller är det dömt att misslyckas att använda sig av engelskspråkig programmerare till en svensk shopify webshop?

    Eller är det bättre att hela administrationsdelan av webshopen förblir på engelska och det som syns för kunden är på svenska?

    Om man vill ha svensk support för Shopify, var vänder man sig då. Ser att de verkar ha en facebooksida men det är inte speciellt aktiv.

    #184566

    Hej!

    Precis som du skriver så behöver ditt tema vara ordentligt översatt till Svenska, det vill säga att en maskinöversatt hemsida duger inte och kommer straffa din indexering och så vidare. Självklart har det både för och nackdelar, så länge programmeraren vet vad han sysslar med låter det inte som några konstigheter i min mening.

    Så vitt jag vet är själva “Administrationen” på Shopfiy på engelska oavsett om du har ett Svenskt tema, (Detta kan dock vara ändrat idag, det var länge sedan jag satt och kika på Shopify.)

    Och samma gällande supporten, jag var i kontakt med dem ett par gånger och samtliga gånger var det på engelska. https://help.shopify.com/

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.