Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Shopify – har någon erfarenheter?

Etiketter: ,

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100036
    Eldorado
    Deltagare

    Jag funderar starkt på att börja använda mig av Shopify. Jag undrar om någon provat det och vad ni i så fall tycker? Jag vill kunna erbjuda betalning som inte är PayPal och då är det i Sverige möjligt att använda sig av Braintree, ePay eller Quickpay. Är det någon som har erfarenhet av någon av dem och hur det exakt funkar?

    #163443
    flennstrom
    Deltagare

    Hej!
    Shopify är säkert bra på alla sätt men jag tror det är bra att använda sig av plattformar som är anpassade för lokala förhållanden. Att det ser ut som det brukar är oftast bra för konverteringen. Om det går att lösa tex betalsätten så att kunderna får en upplevelse som matchar det de brukar se så är det bara att köra på. Shopify är inte superintresserade av anpassningar för svenska marknaden, tex har vi på Klarna inte lyckats få dem att integrera vår tjänster ännu.

    #163444
    basse1985
    Deltagare

    Shopify är en bra plattform. Många moduler finns och den är lättanvänd.

    Men… den är inte helt anpassad till den svenska marknaden. Betallösningar är viktigt.

    Kolla in Tictail och Woocommerce.

    #163457
    PalMik
    Deltagare

    Shopify är en vacker plattform tycker jag själv men om jag inte hade möjlighet till att skruva lite själv så hade jag som nämnts inte använt den till svenska marknaden.

    @flennstrom 64127 wrote:

    Hej!
    Shopify är inte superintresserade av anpassningar för svenska marknaden, tex har vi på Klarna inte lyckats få dem att integrera vår tjänster ännu.

    Menar du att ni inte lyckats i form av att shopify utvecklar en åt er eller menar du att de vägrat ge er möjlighet att utveckla en koppling själva? Jag hade intrycket man kunde skriva kopplingar själv.

    #176936
    Miialainen
    Deltagare

    Halloj,
    ser att det är en ganska gammal tråd.

    Vi jobbar mot Shopify av många skäl, mest för att det är så enkelt att få igång en sida. Men det finns också en hel del andra fördelar, där säkerheten är en av dem, att systemet är enkelt på baksidan ett annat skäl, vilka gissningsvis är viktigare för kunden.

    /miia @ restfuldesign.com

    #176987
    steamery
    Deltagare

    Vi driver två webshoppar på Shopifys plattform på Svenska. Jag upplever att det fungerar bra. Det är ett snyggt och effektivt sätt att komma igång. Vår logistikleverantör Dream Logistics kan lätt koppla upp sig mot Shopifys api. Vi skickar dock våra egna fakturor och använder paypal för kreditkortsbetalningar. Har inte provat övriga betallösningar.

    Det som jag saknar är möjlighet till multispråk och multidomän. Vi kör på svenska som funkar efter en hel del kodjagande.

    Ni kan kolla här på ett exempel: The Steamery – Steamer för kläder

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.