Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Shoppinggallerior på nätet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #101474
  FredrikGust
  Deltagare

  De senaste månaderna har det trillat in en massa mail och telefonsamtal om olika typer av gallerior på nätet. Dessa verkar försöka sig på att skapa någon form av samlingsplats på nätet där man jobbar med erbjudanden i olika former av ytor och man gärna förväntas uppdatera sina erbjudanden ofta.

  Det som får mig tveksam till att detta alls fungerar är:

  – Enda sättet att få in trafik till dessa sidor är genom att köpa den då man inte bygger något innehåll. Man ska tydligen annonsera för dessa på t.ex. tidningssidor som redan har trafik för att locka in besökare.
  – Klickpriserna för butikerna blir enorma jämfört med platser där man annonserar enskilda produkter och man har ofta rejäla månadskostnader.
  – Jag har aldrig hört talas om dessa sidor som hävdar sig ha en massa besökare redan från start.

  Man hävdar att detta är det nya sättet att synas på det sättet som alla dessa häften som kommit i brevlådan. Skillnaden för mig är att ingen kommer se dessa annonser.

  En av de senaste (utan att hänga ut namnet på den) är ett slags virtuellt shoppingcenter som jag testade att klicka in mig på där man fick börja med att ladda ner en plugin och sedan behövde instruktioner för att navigera i. Av alla exponeringsytor var det hundratals tomma och en 2-3 stycken som de lyckats sälja konceptet på.

  Kan det verkligen fungera? Har jag missförstått något här eller förbisett något?

  #173274
  Parvelito
  Deltagare

  Nej, du har inte missat något. Det finns massor av människor som vill leva på det som andra jobbar ihop, och det här är ännu ett sätt att försöka sig på det tricket. Jag vet inte hur många människor det i dessa människors värld är tänkt att en E-handlare skall försörja, men de flesta har tillräckligt sjå med att försörja sig själva.

  #173285
  Runns.se
  Deltagare

  Hoppa över alla gallerior (och gärna fyndiq och tradera med).

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.