Skulle behöva lite omdömen och råd

Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Skulle behöva lite omdömen och råd

Etiketter: , ,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #98782
  fyndklippet
  Deltagare

  Hej alla,
  Ny här och måste berömma initiativet, mycket användbar information. Lusläser:)

  Nu till mitt ärende:

  Jag driver, sedan några år tillbaka, en annonseringssida där allt är gratis för alla, att lägga in annonser, göra reklam, uthyrningar och tjänster med mera. Jag har varit lite tillbakadragen för det har varit roligare att utveckla script, ja ni vet.
  Anledningen till att jag öppnade sidan var att jag stod i mitt garage och skulle “städa” då tänkte jag att man kan ju få en slant på det man inte vill ha kvar, plåtade och donade sen över till, ja ni vet vilket. Men vänta nu.. det skulle kosta en förmögenhet i bara annonskostnader! Detta måste gå att göra på ett annat sätt och det ska banne mig vara gratis. Så på den vägen är det.
  Nu känner jag att jag börjar bli någorlunda färdig i mitt tankesätt men jag behöver få respons i form av kritik, omdömen, förslag, användarupplevelser osv.
  Det finns många funktioner på sidan som jag tror kan gagna företagare, bl.a. enkelt att dela mellan sociala medier, som ger trafik och affärer, egen sida för exponering, egen konto meny med olika funktioner, bannervisning med klick och visningsstatistik, möjlighet att importera via xls och csv även då med bilder, skapa egna kategorier ja det finns massor.

  Om det finns någon här på forumet som skulle vilja lägga in sina annonser och ge sitt omdöme här, så belönas detta med en gratis bannervisning i 90 dagar. Formatet på banner är just nu 468X90, andra format kommer sedan, och i png, gif, jpg.
  Skicka bannern till mig, eposten hittar ni på sidan och länken till sidan i min signatur.

  Jag skulle vara oerhört tacksam om det var några som ville hjälpa mig med detta. Om det är några andra frågor eller om vi kan hjälpas åt på andra sätt, hör av er!

  Återigen, tack för ett fint forum!

  //Morgan

  #152137
  Runns.se
  Deltagare

  Skicka ett PM om du tar emot prisfiler.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.