Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Sökoptimering önskas

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101916
    Hasse
    Deltagare

    Sen Google gjordes om har mitt företag dalat ganska rejält. Jag skulle behöva hjälp med sökoptimeringen. Har ni några förslag på vilka företag som är bra? Får dock inte kosta “skjortan”, även om jag förstår att man får lite vad man betalar för.
    Traviatta – har nån någon erfarenhet av dom?

    #175498
    Marcus Sandstrom
    Deltagare

    Hej Hasse

    Sen när började din webbplats att dala, har du haft hjälp från något företag hittills?

    #175497
    Hasse
    Deltagare

    Sen hela Googles system gjordes om helt. Ja, jag har en som sökoptimerar åt mig. Det har funkat kanon innan dess, låg på plats 1-5 på det för mig bästa sökordet. Nu ligger jag på sidan 3 på samma sökord. Som du förstår är skillnaden enorm! Den som hjälper mig är gammal i branschen och verkar nu inte kunna hänga med i svängen längre. Av respekt vill jag inte namnge vilket företag det gäller.

    #175504
    danielandersson
    Deltagare

    @Hasse 78320 wrote:

    Sen Google gjordes om har mitt företag dalat ganska rejält.

    Du bör uppdatera din profil här, för att visa vilken sida/butik du pysslar med.

    @Hasse 78320 wrote:

    Traviatta – har nån någon erfarenhet av dom?

    Du frågar på fullaste allvar om ett företag som inte ens rankar #1 på en sökning på sitt eget namn?

    #175505
    Hasse
    Deltagare

    Jag är helt ny här, känner mig inte helt bekväm med att uppdatera min profil än. Danielandersson, du verkar kunnig men är väldigt snabb med att påpeka min okunnighet. Och ja, jag är okunnig i denna bransch. Men jag är här för att lära och ni här verkar vara de bästa av bästa. Så ta det lite lugnt med kritiken, är väl medveten om mina brister….

    #175506
    danielandersson
    Deltagare

    @Hasse 78341 wrote:

    Jag är helt ny här, känner mig inte helt bekväm med att uppdatera min profil än.

    Från reglerna (som du hittar här: http://www.ehandel.se/forum/generellt-om-e-handel/3934-regler-foer-anvaendande-av-ehandel-se-s-ehandelsforum.html ):

    §4 Profiler, signaturer och avatarer
    – Profilen skall i de fall det finns, innehålla en address till kommersiell hemsida som motsvarar din arbetsgivare, ditt företag eller din uppdragsgivare.

    @Hasse 78341 wrote:

    Danielandersson, du verkar kunnig men är väldigt snabb med att påpeka min okunnighet. Och ja, jag är okunnig i denna bransch. Men jag är här för att lära och ni här verkar vara de bästa av bästa. Så ta det lite lugnt med kritiken, är väl medveten om mina brister….

    Påpekar inte okunnighet, ifrågasätter om du menar det du skriver eller om du försöker göra reklam för företag. Det finns alldeles för många som registrerar sig och sedan skriver något i stil med “Är det någon som hört talas om X? Jag har hört att de är superbra, men lite osäker”, som reklam.

    #175777
    IPhouse_Frank
    Deltagare

    Om vi kommer tillbacka till ämne :-).

    Jag har nog också problemet att min ranking i organisk search är undermålig. Jag använder OScommerce, några ideer vad jag skulle kunne göra för att förbåttra synlighet?

    Frank

    #175873
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Efter att ha fått hjälp med en mycket mer konkret fråga från Magnus Bråth härom månaden köpte jag hans bok “Guldläge på nätet”. Väldigt LÄTTLÄST bok som kan ge alla oss amatörer en insikt i branschen. Rekomenderas varmt. Den är långt ifrån lösningen på någons problem men den får en att komma igång. Finns lite svaga tips på hur man köper SEO-tjänster med.

    Boken kostar skit och ingenting så det finns ingen anledning att inte köpa den. Egentligen är det ingen bok utan ett häfte. Nackdelen är att ingenting täcks på djupet. Fördelen är att man blixtsnabbt får överblicköver de grova dragen.

    Magnus B har en SEO-firma med som i annan tråd rekomenderats av användaren Kodmyran. Skulle iaf slå dom en signal och höra vad de kan erbjuda och vad det kostar.

    Själv försöker jag göra jobbet på egen hand. Inte alltid så lätt och det tar tid men detär kul när det går bra.

    #175891
    Magnus Brath
    Deltagare

    Roligt att du uppskattar boken! Det är just att det skulle vara lätt (och snabbt) att ta till sig som var målsättningen när vi skrev den.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.