Specter >< WooCommerce utan sharespine?

Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Specter >< WooCommerce utan sharespine?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #191330
  Fox32
  Deltagare

  Hej.

  Jag skulle vilja bygga ett handelssystem med Specter i botten. Jag vill hantera artikelregister, lager, betalväxel, fraktsystem etc via specter och inte låsa in detta i en e-handelsplattform.

  Som e-handel vill jag köra woocommerce.

  Nu till min fråga. Är jag tvungen att använda shareSpine? Jag lockas inte av tanken att någon skall sitta emellan och fakturera flera tusenlappar per månad för att specter & woocommerce skall snacka med varandra.

  Klarar man kopplingen jag önskar direkt mellan Specter och woocommerce? Finns annars andra plattformar som specter pratar direkt med?

  Skulle vara intresserad av att snacka med någon som använder Specter med lagerhantering, artikelregister, helst i en multisite och omnikanalmiljö.

  Tack för hjälpen! 🙂

  #191478
  wendel
  Deltagare

  Hej
  Jag har inte svar på din fråga, men är det inte klokare att lägga betalväxeln i butiken istället? Om du lägger den i Specter så är du helt beroende av att all kommunikation fungerar felfritt för att folk skall kunna handla i din butik.

  Jag kör själv ett liknande upplägg med Sello istf Specter, där Sello i princip bara sköter order och lager och kopplar mot våra kringsystem (vi är små nog att klara oss med den inbyggda lagerhanteringen än så länge). Det fungerar bra för oss, fast jag är medveten om att Sello inte är Specter.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.