Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik SpicyMate webbshop

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94647
  Enhjalpandehand
  Deltagare

  Hej allihopa,

  Nu i dagarna öppnade SpicyMate.se upp sin webbshop för allmänheten.
  SpicyMate riktar sig till människor med funktionsnedsättning men naturligtvis kan vem som helst använda produkterna. SpicyMate sammarbetar med Hjälpmedelsinstitutet samt många handikappsorganisationer, och har därför valt en snäll approach.

  Skulle uppskatta om folk skulle kunna tänka sig att unna sidan någon minut för att eventuellt hissa och dissa?

  Tack på förhand!:)

  #112080
  Lastbryggan
  Deltagare

  För det första kan jag bara gratulera att ni blivit omskrivna på Hjälpmedelsinstitutets hemsida, smart!

  Men jag saknar trovärdighet på er sida och då menar jag att det ser ut som vilken mainstream sexshop som helst och ni blir tyvärr bara en i mängden av de ca 300 shoppar som finns i Sverige. Sortimentet kommer till 99% från samma leverantör som dessutom har ett antal affiliateshoppar. Detta innebär att ni har exakt samma utbud som ett 20-tal andra i dagsläget.

  Skall ni spinna på att sälja till människor med funktionsnedsättning så skall även dessa produkter visas mycket mer, tyvärr hittar jag inte mer än en handfull produkter som är speciellt anpassade för människor med funktionsnedsättning. Försök dessutom hitta lite mer unika produkter för kundgruppen.

  Jag saknar också trovärdighet om man exempelvis klickar på Expertpanel.
  Bra professionella rekommendationer
  En viktig del av vårt erbjudande till dig är att rekommendera rätt produkter för dina behov. Vi har samarbeten med flera experter: sexolog, uroterapeut, personliga assistenter och många andra. Vi har även samarbeten med flera olika organisationer såsom personskadeförbundet RTP, Rekryteringsgruppen, Rehabiliteringsmedicinska Kliniken Orupssjukhuset och Hjälpmedelsinstitutet med flera. Dessa är med och hjälper oss att sätta samman vårt koncept till dig.

  Om man som många kunder gör snurrar runt på olika shoppar och ser exakt samma sortiment överallt så skulle det innebära att ni antingen överdriver nåt oerhört eller också är alla andra lika “duktiga” som ni och det tror jag inte.

  Så till lite konkret feedback som ni egentligen efterfrågade.
  Minus:
  Varför går det inte lägga beställningsvaror i köpkorgen?
  Varför tar ni ut 100kr i postförskottsavgift när den är 50kr?
  Varför säljer ni inte på faktura till privatpersoner.
  Alla produkttexter kopierade rakt av från er leverantör.
  (Inte bra ur SEO-synpunkt då Google kommer att se era texter som kopior)
  Jag saknar produktspecifikationer på många produkter.

  Plus
  Ni har vett på att hålla uppe priserna!

  Dessvärre är det bara ett fåtal nyöppnade sexshoppar som överlever första året och det vore kul att veta varför ni tror att ni skall överleva.

  Lycka till i djungeln av mainstreambutiker!

  // Mats

  #112121
  Enhjalpandehand
  Deltagare

  Hej Mats

  Tack för dina kommentarer om SpicyMate.se!

  Lite bakgrund….
  Vi kommer från hjälpmedelsbranschen sedan många år tillbaka och det är det som är vår profession. Se Hjälpmedelsteknik Syd AB samt EquiMate AB.

  I vårt arbete med att hjälpa funktionshindrade människor att underlätta vardagen har det kommit upp från landstingen ett antal gånger om vi inte kan ta fram ett koncept om Sexualitet & Funktionsnedsättning dvs utbildningskoncept för vårdsektorn i Sverige. I vårt arbete att ta fram ett bra långsiktigt koncept har vi satt en referensgrupp där bland annat Hjälpmedelsinstitutet, Personskade Förbundet RTP, Rekryteringsgruppen- Aktiv Rehabilitering samt Orupsjukhuset, Region Skåne ingår.

  Webbshopen är en mindre del i vår verksamhet idag, men vi kan försäkra dig om att vi kontinerligt kommer att uppdatera den med specialprodukter, redan närmaste veckorna.
  Vi har valt att vara ett utbildningsföretag med specialitet Funktionsnedsatta människor.
  Som du nog har sett har vi valt bort all porr-relaterat material då vi tycker att våra kunder inte skall behöva att utsättas för det när man skall köpa ett hjälpmedel.
  I vår Expertpanel har vi idag bland de främsta när det gäller klinisk sexologi, specialsjukgymnast med inriktning på ryggskador, uroterapeut med inriktning på prostatacancer, barnmorska. Vi har tack vare referensgruppen väldigt mycket kompetens som vi kan dela med oss av. Vi kommer att förtydliga detta på spicymate.se.
  Vi är inte specalister på e-handel som ni är men vi kommer att lära oss genom goda tips, som från er och från våra kunder.
  Vi kommer att förändra och förbättra allt textinnehåll shopen efter hand.
  Känner ni till några specialprodukter för vår målgrupp tar vi tacksamt emot dessa tips.

  Jag nås på glenn@spicymate.se eller 040-410780

  Med vänliga hälsningar
  Glenn Hanzen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.