Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Spreadshirt, Rodeo Arcade eller liknande önskas

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101166
    solkatten
    Deltagare

    Jag jobbar med en förening som hjälper hemlösa katter att samla in pengar. Tidigare hade vi ett företag där man kunde ha en egen sida och ladda upp motiv som sen trycktes på kläder och dylikt. Det vi behövde göra var att få folk att gå in på sidan och handla.
    Tänkte försöka få igång nåt igen men bara hittat ovanstående företag där Spredshirt även finns på svenska.
    Det svåra är att få fram hur mycket man tjänar.

    Några tips på hur jag går vidare?

    #171575
    Gonte
    Deltagare

    Det som gör det svårt att se vad du tjänar hos Spreadshirt, är nog att det är du själv som väljer det ;)

    När du som säljare skapar varor i deras gränssnitt så ser du deras pris på varan och får själv välja hur mycket det ska säljas för till kund…
    (Sen får du inte hela mellanskillnaden, vill minnas att det är någon krona provision och lite skatter som försvinner på vägen, har inte jättebra koll längre…)

    Som köpare kan jag konstatera att Spreadshirt alltid varit smidiga för min del, och att de levererar relativt snabbt även om allt skickas från Tyskland.

    #171576
    PalMik
    Deltagare

    Spreadshirt var kund till mig i nästan 3 år så jag kanske är färgad, men då som nu tycker jag inte nån on demand tjänst för t-shirts etc kommer i närheten av dem så kan bara starkt rekommendera.

    Vet inte hur det ser ut idag, men då var det också väldigt hög moral på företaget gällande deras T&C i jmf med amerikanska konkurrenter, framförallt vad gäller vilka rättigheter man ger dem i att använda de motiv du laddar upp.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.