Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Starta nischad plattform med prisjämförelse

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104610
  Sara1234
  Deltagare

  Hur raderar jag ett inlägg här?

  #185070
  FredrikGust
  Deltagare

  Att starta upp en tjänst liknande pricerunner innebär ett rätt stort arbete för att få det att fungera bra med alla ingående delar. Det finns nog många som gjort försök att lyckas där man börjat med en för liten budget och ska du verkligen ge dig på att göra detta behöver du göra en ordentlig kalkyl för hur intäkterna ser ut innan det går att börja fundera på själva programmeringen.

  Det finns ett antal möjliga grundplattformar att bygga vidare på, men oavsett vilket så kommer du få räkna med många timmars arbete med att utveckla funktionen för att få det att fungera så som du vill.

  Kolla gärna med näringslivskontoret i din kommun för att se om det finns någon lokal kompetens du kan få tillgång till som kan hjälpa dig att räkna på möjliga intäkter för sidan så att du då kan räkna på en budget för vad som verkligen behövs för att utveckla funktionen.

  #185071
  Ekraft
  Deltagare

  Jag tycker du skall tänka på att om du väl lyckas få till en tjänst som blir populär så kommer de stora etablerade prisjägarsajterna mycket snabbt plocka in även din nisch i sitt stora utbud. Och de kommer inte dra sig för att erbjuda gratis klick till dina kunder för att till varje pris se till att du försvinner från marknaden.

  Rent spontant så låter 50.000 produkter i en “nisch” som något ganska stort och jobbigt att hålla på med. Stor databas, massor av data, stora servrar och mängder av nyheter och utgående saker som måste uppdateras.

  Med det sagt så skulle jag tro att du behöver någonstans mellan 1000 och 5000 timmars programmering, vilket är en rätt avsevärd investering om du skall köpa in allt det. Sedan skall ju sajten marknadsföras också, och kunder som vill skicka in sina priser dit och betala för det skall hittas.

  Jag kan tänka mig rätt många andra saker att försöka med istället för detta, men känner du att du verkligen har något unikt och annorlunda approach som ingen annan kan kopiera så önskar jag dig lycka till.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.