Synpunkter på Smart Fritid

Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Synpunkter på Smart Fritid

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93922
  Tomas
  Medlem

  Har sedan några månader en ny webshop det är Xeleras NX2. Jag tar gärna emot lite synpunkter på det mesta. Att köpa en färdig lösning gör ju att man blir lite begränsad och jag har själv en del synpunkter på storlek på typsnitt i menyer, fotografiernas visning under artiklar. Hur (o)tydligt varukorgen visas/ändras när man lägger till en vara mm.

  Vad tycker ni?

  Och naturligtvis tar jag gärna emot kritik och förslag på innehållet mm.

  Min målgrupp är mestadels män i övre medelåldern och 90% av försäljningen handlar om Bradley Smoker. Båtar är lite av en sidogren.

  #106251
  ducedo
  Deltagare

  På vänstersidan rekommenderar jag dig att sträcka ut kategorierna så att samtliga visas från början. Det går snabbare att hitta rätt och ur SEO-synpunkt så bör det bara vara bättre. Dvs, fortsätt att ha indrag, men visa alla från början så att man inte måste klicka fram nya.

  Integrera gärna en Google-karta så att besökarna kan se exakt var det ligger och inte enbart GPS-kordinater.

  Istället för “du har 1 varor” och “visa innehåll” så skulle jag vilja se en utvecklad kassa där du visar samtliga produkter inkl. priser.

  Överlag så känns mittenspalten väldigt bra, men kanterna och headern är jag mer tveksam till.

  Nu blev det rörigt och långt, men klockan är för mycket för att vara korrekt. :)

  #106257
  Tomas
  Medlem

  Tack för synpunkterna! Tyvärr är det inte så enkelt med en hyrd lösning, det har jag börjat förstå efter att kört ett PHP-script för 995 kr i fyra, fem år och nu betalat femsiffriga belopp för en shop och nästan en månadshyra på samma belopp som hela min förra shop kostade:cool: Man är ju väldigt låst vid vad Xelera har lust att fixa och inte.

  Kassan, menyerna mm. Det räcker oftast inte med min lilla röst för att det ska hända något. Men man kan ju alltid försöka.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.