Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Tacksam för kritik på pelletsbutiken.com

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100460
    bslask
    Deltagare

    Nu under sommaren har vi uppgraderat vår butik till Prestashop 1.5, byt domän och gjort om designen, skulle vara mycket tacksam för era värdefulla synpunkter.

    Att ha i åtanke när ni bedömer/granskar kritiskt är att en betydande del av vår kundkrets är av det äldre gardet, samt hyfsat ovana vid att handla på nätet. Vi har därför försökt hålla vid en klassisk webshop utan flashig grafik eller annat som kan förvilla.

    Pelletsbutiken.com

    stort TACK på förhand! =)

    #166514
    kontorsmagasinet
    Deltagare

    Tycker på det stora hela att det ser bra ut, rakt och enkelt.

    Jag skulle fundera på att lyfta upp produkterna på startsidan och flytta ned infon om att ni skickar till andra länder.
    På kategorisidorna så tar bilden för kategorin ganska mkt plats. Om man har låg upplösning så ser man inte så många produkter ovanför “folden”

    #166515
    DanielLiden
    Deltagare

    Ser snyggt och trevligt ut.
    Kategorierna säger mig inte så mycket, är era kunder säkra på vilket märke av brännare de har?
    “Mer än 15 år i branchen”, typo på bransch.
    Säljer ni inte pellets? Domännamnet är så bra att jag förväntade mig just pellets i första hand :)

    #166516
    kristoffer.gus
    Deltagare

    Texten i bildspelet på första sidan “Reservdelar till…” har dålig upplösning och för mig är det något som gör att sidan får ett oproffsigt intryck.

    Som besökare blir det otydligt när ni har både “Om CO Värme” och “Om Pelletsbutiken.com”, kan ni inte bara ha en klassisk “Om oss” och sedan där redogöra för det inbördes förhållandet mellan de båda aktörerna?

    Lägga upp de utvalda produkterna högre än informationen att ni skeppar till Danmark och Finland.

    Under produktkategorierna till vänster lägger ni i stort sett med menyn som ligger överst igen, vilket känns lite otydligt/onödigt.

    Under rubriken Tillverkare i vänstermenyn börjar ni först lista ett par och sedan kommer en dropdown-väljare där dessa ligger igen. Kan ni inte istället kosta på er att skriva ut alla direkt under Tillverkare?

    Jag gillar personligen när man gör loggor för frakt- och betalningsalternativ svartvita eftersom de inte ska stjäla för mkt uppmärksamhet och det hade jag gjort med era ni har uppe till höger.

    Kör hårt!!

    #166517
    bslask
    Deltagare

    FÖRST: Tack för fin respons, fler får gärna ge kommentarer!

    Kontorsmagasinet: Tack, Produkter på framsidan uppflyttade!

    DanielLiden: Tack! Ska ändra till “Pelletsbranchen”. Nej vi säljer inte Pellets, tidigare sålde vi delar under domänen “shop.covarme.se” men jag tyckte den domänen var helt värdelös då den inte säger något (om man inte bor i Karlstad och känner till den lokala firman CoVärme) så då hittade jag denna domän och tyckte att den i allafall var hyfsat rätt. Skulle det bli lite mariginal på Pellets kanske det blir aktuellt att sälja dessa med.

    Kristoffer: ok, ska titta på bildspelet, får man fråga vilken upplösning du använder?
    Ska ändra till “Om oss”, helt rätt. Produkter på framsidan uppflyttade. Vi har valt att ha kvar Informationsrutan där också då en del av våra kunder verkar ha problem med att se den röda menyraden högst upp (!)
    Tillverkarrutan fixad, tack! Angående färg på frakt/betalloggor så gillar jag personligen att det är lite färg, fler får gärna tycka till om det! =)

    #166518
    DanielLiden
    Deltagare

    Jag menade just att pelletsbutiken.se var ett jättebra domännamn, så sälja pellets eller partna med någon som gör vore kanske en bra idé.
    “branch” är felstavat, det stavas “bransch”.

    #166519
    kristoffer.gus
    Deltagare

    Jag kan inte säga att jag har koll på upplösning och liknande. Min känsla var bara att om man jämför texten på bildspelet och texten på resten av sidan, så känns texten i bildspelet lite pixlig. Om det går att förbättra är det säkert bättre, men annars inget jätteproblem.

    #166552
    Rosch
    Deltagare

    Tycker det ser enkelt och rent ut. Skulle dock också föredra att tona ner loggorna för frakt- och betalsätt uppe i högra hörnet något.

    Reagerade på att jag på startsidan inte såg några produkter som jag (som iofs bor i lägenhet) förknippar med pellets och dyl. Förstår att de generella produkterna som visas där nu (från kategorin Brand/Säkerhetsprodukter) är kopplade till användning av pellets iom brandrisken men hade gärna sett någon produkt mer direkt kopplat till pelletsanvändning, t.ex. någon pelletskamin eller liknande kanske?

    /Christian

    #166860
    timnilsson
    Medlem

    Snyggt, rakt och enkel att navigera sig genom. Branschen på första sidan reagerade jag också på men i övrigt tumme upp! :)

    #166863
    Magnus
    Deltagare

    Tittar lite snabbt….
    hmm Vad innebär “Snabb leverans”?
    Bättre att skriva vilken leveranstid som gäller.

    Om Oss: Är det inte trevligare att se personalen framför bilarna?

    Kategori: Baxi borde det inte stå något om Baxi.

    Varukorg: Varför ha den på vänster sida om ni har ovana köpare?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.