Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Textalk plus

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94672
  ida
  Deltagare

  Jag vill veta alla för och nackdelar med textalks plus-butik. de har ju som tillval att de kan designa butiken och specialanpassa den, men hur funkar det om jag har en kompis som gör detta åt mig i stället, är det enkelt att ändra på saker och ting? hur gör man?

  Själv kan jag ingenting, men jag vill vara lite förberedd och ha lite koll inför att jag träffar kompisen som ska designa min butik.

  #112103
  Parvelito
  Deltagare

  Vad gäller designen tycker jag att du skall maila dem och höra vilka möjligheter det finns att göra den själv, de brukar vara snabba på att svara.

  I övrigt så är väl Textalk en lösning som har haft mycket hög tillgänglighet under det år jag har haft dem, det innehåller inga “överraskningar” av negativ art utan det är ett kompetent standardsystem med en hel del färdiga kopplingar till många kringtjänster.

  Nackdelen är väl att i och med att det är en hyrlösning så får man anpassa sig lite till vilka lösningar de stödjer. De har t.ex. inte koppling till Certitrade som är en rätt stor aktör på kortbetalningar.

  #112123
  matthias
  Deltagare

  Textalk har med råge fyllt mitt behov som webshopsleverantör men nu börjar jag sakna vissa funktioner.

  De minus jag har just nu är
  – Man kan inte göra en manuell order om kunden ringer in den, allt måste gå via shopen.
  – Man kan inte skicka meddelanden direkt från ordersidan eller ändra fler status än levererad, betald och makulerad. Inga standard meddelanden ex vid ifyllt kolli-id skicka ut ett mail med länk till transportörens sida.
  – Väldigt begränsad funktion för att ändra i en lagd order.
  – Inget retursystem i shopen
  – Fler integrationer skulle ju inte vara fel.

  Sedan är de väldigt snabba att svara på supporten och riktigt hjälpsamma men grymt sega på att lämna en offert om man vill ha det få någon speciallösning.

  Deras uppskattade tider för att ändra nåt är åt helvete. Nu är de även på gång att släppa en helt ny version av webshopen så jag hoppas att vissa förändringar som jag efterlyser kommer att göras

  Men i det stora hela så anser jag att man får absolut mest för pengarna genom Textalk om man vill ha en färdig shoplösning (för oss som inte kan programmera….)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.