Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Tillgänglighet för alla på Internet

Etiketter: ,

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #197235
  JimiWikman
  Deltagare

  Hejsan, med tillstånd från Julius här så skulle jag vilja be om en liten tjänst.

  Ett par högskolestudenter genomför just nu ett examensarbete där de undersöker webbutvecklingsföretags perspektiv angående tillgänglighets situationen för synskadade på e-handel och de har en enkät som de skulle behöva lite hjälp med.

  Undersökningen är viktigt för att belysa vinsterna med att arbeta tillgängligt, både ekonomiskt men även funktionellt. Att vara med i undersökningen är inte ett krav men det hjälper med den framtiden forskningen kring hur tillgänglighet normaliseras och utvecklas i framtiden.

  Studien är ett examensarbete inom området informatik på Högskolan Dalarna. Datainsamlingen kommer att vara anonym och resultaten kommer att användas i en kandidatuppsats som offentliggörs via DiVA databasen.

  Sista frågan i enkäten kommer att fråga om du vill ha en kopia på uppsatsen när den är färdig. Där kan du fylla i din e-postadress och den kommer inte att användas i rapporten.

  Om du kan avvara några minuter för att besvara enkäten vore det mycket uppskattat. Sprid den gärna också så vi får in mer data och därmed bättre resultat.

   

  Tusen tack på förhand!
  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe7-4n3ykRDhDWDAeWQz7CbfQQRT_uOc7olN-UF6ao3N63PhA/viewform

  • Detta ämne redigerades för 1 år, 9 månader sedan av JimiWikman.
Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.