Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Tips på e-butiks lev. som klara att hantera filer..

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #93989
    bside
    Deltagare

    Är det någon som kan tipsa om en bra e-butiks leverantör som kan hantera att sälja filer..dvs .jpg filer, då jag vill sälja fotografier på nätet. Har kollat runt men hittar inte det jag söker….en del klarar det men då finns det en storleksbegränsning på 1 MB som jag tycker är för liten i filstorlek. (detta är då om man vill skicka den över mail och det vill jag)

    När jag letade runt igår så hittade jag någon som kunde erbjuda att när betalningen är gjord så skickas filen iväg….men nu hittar jag inte den leverantören!!! Vet någon tro?

    Mvh Ingela

    #106693
    Parvelito
    Deltagare

    Har du kollat Textalk? Har inte satt mig in i hur deras lösning för försäljning av filer ser ut, men vet att de har det.

    #106694
    bside
    Deltagare

    Tack så jätte…det var precis den leverantören som jag var inne på igår som jag inte hittade tillbaka till….tänk vad många timmar jag hade sparat om jag hade frågat direkt.. :)

    Jag kollar in detta och kanske återkommer med fler frågor.

    Ha en bra dag.

    Mvh Ingela

    #106765
    shopson.se
    Deltagare

    Finns även gratis lösningar som kan hantera försäljning av filer. (open source)

    Jg skulle gärna hjälpa dig att komma igång med din försäljning till en lägre kostnad än textalk.. I alla fall får du lycka till!

    #107317
    Gustav Borgefalk
    Deltagare

    Hej Ingela!

    Kolla in marknadsplatsen http://www.filehill.se, där säljs det en hel del fotografier redan idag. De har en betalningslösning, enkel uppladdning och köpknappar du kan lägga in på din egen hemsida.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.