Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Tips på erbjudanden / mervärde

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #96247
    bslask
    Deltagare

    Sitter och funderar på lite vilka typer av tillfälliga “erbjudanden” man skulle kunna köra till hösten, ex. i oktober 1st trisslott för varje handlade 400kr och i November fri frakt för köp över 500kr, December skickar man med någon billig pryl ur sitt sortiment till kunder som handlar över 1000kr

    Är det någon som har andra ideer på vad man skulle kunna ha tillfälligt?

    #124733
    Parvelito
    Deltagare

    Jag tror att man kan vinna lite på att erbjuda något som alla verkligen vill ha och gärna något unikt. Utan att mena något illa så vet jag inte om trisslotter, fri frakt eller någon hyllvärmare är särskilt unikt. Men alla är beprövade, och visst fungerar det.

    Jag fick en idé idag när jag fick Roliga Prylars nyhetsbrev. Kanske skulle man välja ut några produkter där som man erbjuder som “tack för att du har handlat mycket bonus”. Lite mängdrabatt borde man väl kunna få om man köper en pall av samma sort med ett par månaders framförhållning så att han kan ta hem det från Kina.

    #124734
    bslask
    Deltagare

    aha, din ide är ju intressant, ska se vad man kan hitta för något lämpligt att ha som “erbjudande” på nämnda sida. Kanske roligare än en triss då (såvida det inte råkar vara en storvinst! =)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.