Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Tips på val av webbhotell & webbyrå

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104716
  Rickmax
  Deltagare

  Hej, nu har jag slutat med affilatemarknaden och ska satsa på e-handel istället.

  Jag vill köpa en ny egen designad hemsida för ett rimligt pris. Mitt pristak ligger på 40 000kr. Skulle vilja få hjälp med följande frågor:

  1. Vilket webbhotell rekommenderar ni? Jag är lite inne på Loopia eller Misshosting. Mest misshosting för att dom är billiga, men vet inte hur pass bra dom är.

  2. Har någon hört talas om WeOptimize? Dom erbjuder tydligen bättre priser på hemsidor än andra webbyårer då dom har samarbetspartners i utlandet och även SEO optimerad content om man så önskar. Vilket låter bra! Men vill bara dubbelkolla innan man binder ett avtal. Eller om ni har andra förslag så är det tacksamt!

  Tack på förhand! :)

  #185440
  Hoppi
  Deltagare

  Jag hade till 95% fokuserat på två saker. Upptid och hastighet. Snabba servrar är oerhört viktigt när du sysslar med e-handel. Dels för användarupplevelsen (mobila användare tenderar att lämna sajten om det går nån enstaka sekund för långsamt), men kanske främst för sökmotoroptimering. Om du sysslat med affiliate-marknadsföring tidigare borde du känna till vikten av att ha en snabb sajt för att kunna ranka bra. Satsa hellre på någon mindre hosting-aktör än de stora jättarna. Antagligen blir det lite dyrare, men det kan definitivt vara värt det.

  Glöm inte bort i att djupdyka i recensioner på Trustpilot och liknande omdömessajter! Där kan man läsa om olika fall som man som e-handlare kan stöta på och se hur webbhostingleverantören löst det. T.ex om de varit smidiga att jobba med eller inte.

  #202082
  sverigewebb
  Deltagare

  I Sverige används oftast Wp-engine och Kinsta när det gäller webbhotell. De har enastående support och säkerhet. Om du behöver en webbyrå för att hjälpa dig att skapa en e-butik, kan vi vara till hjälp. Vi har erfarenhet av att arbeta med dessa plattformar och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov. Kontakta oss gärna för att diskutera din onlinebutik och hur vi kan hjälpa dig att nå framgång!

  • Det här svaret redigerades för 9 månader, 1 vecka sedan av sverigewebb.
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.