Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Trustpilot

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99716
    Johan Rubank
    Deltagare

    Håller på att kolla om dom kan vara något för oss, är det någon som vill dela med sig av erfarenhet av dessa och deras funktion ?

    #160499
    Tomas
    Deltagare

    Sök på Trustpilot här i forumet, det har diskuterats flera gånger och även senaste tiden.

    #160554
    Smurfen
    Deltagare

    Undvik trustpilot till varje pris, det är ett riktigt skitföretag med katastrofal support som tar bort omdömen utan att överhuvudtaget kontakta företaget innan för att höra deras åsikter.

    Vi hade danska och norska kunder som lämnade omdömen och de blev borttagna för att idioterna på trustpilot ansåg att det var spam för att det inte var svenska IP adresser.

    Det värsta av allt är att du som betalande kund saknar alla rättigheter medans folk som ibland lämnar påhittade omdömen har alla rättigheter trots att dom inte ens mottagit sin vara.

    Dessutom så ger det inge merförsäljning och är otroligt dyrt, kostar 7-8000 + moms per år

    Vi har slutat använda deras tjänst framförallt pga hur danska idioterna sköter hela företaget och deras support

    #160557
    Henrik_G
    Deltagare

    Ord och inga visor ;) Generellt sett verkar många vara besvikna på Trustpilot av en eller annan orsak. Trist.

    #161376
    shavingroom
    Deltagare

    Säljaren som ringde mig igår sa iofs att dom hade typ 138% nöjda kunder ;)

    #161407
    Richie72
    Deltagare

    Trustpilot är ett bra företag med en bra affärsidé. Sen passar det inte alla. Jag tycker du helt ska nonchalera Smurfens bittra inslag och titta på det ur ett affärsmässigt perspektiv. Säljer du bara till Sverige så kanske Prisjakt eller liknande är bättre. Dessutom finns det andra gratisalternativ som hittabutik där kunderna också kan lämna omdömen. Det kan passa bättre i början men det beror på hur många kunder du har.

    #161412
    Runns.se
    Deltagare

    Testade trustpilot under gratisperioden och det är säkert bra men i mitt tycke alldeles för dyrt.

    #161431
    connywesth
    Deltagare

    @Runns.se 61530 wrote:

    Testade trustpilot under gratisperioden och det är säkert bra men i mitt tycke alldeles för dyrt.

    Gratisperiod -> För dyrt?

    #161432
    GregerA
    Deltagare

    @connywesth 61550 wrote:

    Gratisperiod -> För dyrt?

    Jag antar att han menade att det var för dyrt att fortsätta sedan den gratis testperioden var slut. ;)

    Vi kör Trustpilot, och jag har skrivit lite om det i de andra trådarna. Jag är på det hela taget nöjd med hur det fungerar. Omdömet lämnas efter det att kunden fått sin leverans – till skillnad fån en del andra system där man svara på frågor direkt efter slutfört köp. Därmed får man med en större del av köpprocessen.

    Just att det publiceras på ens egen sida, så att nya kunder kan få en uppfattning om hur man sköter sig, är bra. Det borde minska osäkerheten hos nya kunder som inte känner till ens butik sen tidigare.

    Personligen tycker jag att ett antal färska omdömen på Trustpilot säger mer om hur man som säljare sköter sig, än en Trygg Ehandel-logga.

    Om det är prisvärt kan klart diskuteras.

    Vi har haft ett par omdömen där kunder skrivit om saker som inte alls berörde oss. Förmodligen har de blandat ihop oss med någon annan de handlat av ungefär samtidigt. Trustpilot har i de fallen tagit bort omdömena efter att vi bett om det. (T.ex klagade en på Klarnas påminnelseavgift – det är bara det att vi inte använder Klarna).

    #161435
    Seke
    Deltagare

    Vi har Trustpilot och är nöjda med tjänsten. Det ger ett klart mervärde att nya kunder kan se vad tidigare kunder har tyckt om servicen – håller med Greger om att det känns mer trygghetsskapande än en certifiering som Trygg Ehandel

    Vi har inte haft några problem med att kommentarer från kunder i andra länder tagits bort. Det enda på den fronten är väl att kunder i Norge ibland drabbas av att Tollen tar så god tid på sig att de fortfarande inte fått leveransen när mailet från Trustpilot skickas ut (7 dagar efter ordern).

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.