Unik e-handel i Sverige med låg konkurrens

Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Unik e-handel i Sverige med låg konkurrens

Etiketter: 

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #200271
  Louise
  Deltagare

  Företaget grundades 2019 då utbudet för hörselskadade, döva, dövblinda och anhöriga var begränsat och är snart inne på sitt fjärde år. Från början var tanken att sälja hjälpmedel och produkter för att dekorera sina hörapparater/cochlear implantat till ovan nämnda. Nu har det utvecklats och inkluderar förutom privatpersoner också skolor och landsting som använder, eller vill lära sig använda, teckenspråk, tecken som stöd och AKK. Förskolor, LSS, skolor för elever med särskilda behov, grund- och gymnasieskolor mm är en växande målgrupp.

  Här finns en otrolig utvecklingspotential och stor efterfrågan efter produkter på teckenspråk/tecken som stöd samt produkter för att dekorera sina hörselhjälpmedel.

  E-handeln ligger just nu hos Quickbutik men går såklart att föra över till valfri plattform. Quickbutik är enkel att hantera och det är relativt lätt att sätta sig in hur plattformen fungerar. Koppling till Klarna och Swish handel finns.

  Liten lageryta krävs då det är mindre/små produkter och kläder trycks ”print on demand”, dvs trycks upp efter beställning. Kan drivas oberoende av ort.

  På grund av hälsan säljs hela verksamheten och detta är ett företag som i kan övertas omgående och fortsätta drivas av nästa ägare. ”Vem som helst” kan ta över, behöver inte vara hörselskadad.

  Aktiebolag och varulager säljs tillsammans komplett. Hjälp från nuvarande ägare att ta över ingår.
  Missa inte denna unika chans!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.