Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Vad är din åsikt om idén?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #105245
  Laglappen
  Deltagare

  Hej!

  Har nyligen lanserat laglappen.se. Som namnet antyder kan man handla laglappar för jeans och andra textiler. Även självhäftande lagningslappar för tält, dunjackor mm. Har även börjat erbjuda tygmärken.

  Sajten kom till efter att jag läst en kurs om avfall på Högskolan Kristianstad. Läste en hel del om textilindustrin samt konsumtion av kläder. Detta är en miljöbov som det inte talas mycket om. Många av oss som läste kursen insåg att vi alla måste göra något. Ingen kan göra allt men vi kan göra lite var och en.

  Jag tänkte därför försöka bidra. Det är jag och en vän som driver laglappen.se. Vi har gjort allt själva med bilder mm. Vad är din åsikt? Vad kan vi förbättra? Era tips värdesätts mycket. Undvik gärna att klaga men kom mycket gärna med konstruktiv kritik. Gärna idéer på hur vi kan nå ut. Hur kan vi förbättra utbudet? Vad kan förenklas? Vad hade du gjort annorlunda? Vad är din spontana upplevelse och tror du ens på idén?

  Något jag lärt mig i mitt liv är att åsikter om vad som är bra och dåligt alltid är väldigt olika. Lyssnar man så lär man sig. Så jag är öppen! Varmt välkommen att komma med din feedback. Det uppskattas enormt mycket

  Tack på förhand!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.