Vad gör vi för fel – inga ordrar

Plus Forum Övrigt Off-topic Vad gör vi för fel – inga ordrar

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #191142
  Yvonnelandell
  Deltagare

  Vad gör vi för fel? Vi marknadsför vår E-handelsbutik på Instagram och Facebook och har fått 72 följare och många som gillar våra inlägg, men ingen beställer något. Vi har heminredningsprylar i naturnära material och som vi själva tycker bra priser och en fin hemsida men går inte sålt något. På tre månader har vi haft tre kunder. Sidan heter http://www.butiklugnet.se. Snälla om någon har någon synpunkt så tala om det för oss. Yvonne

  #191315
  Staffan Sandberg
  Deltagare

  Jag är inte intresserad av inredning så jag är inte i målgruppen. Jag har ändå försökt sätta mig in i att jag är kund och tänkt på vad som får mig att tveka (och några bra saker, även om jag inte letat efter dem).
  – Med tanke på vad man brukar se i inredningstidnignar så borde ni ha efterfrågade produkter.
  – Första sidan känns amatörmässig. Allt är tätt och jag förväntar mig att komma till produkterna om jag trycker på bilderna. Klarnas material känns inklistrat på måfå. Varför där?
  – Dåliga bilder. Det är dåligt ljus, suddigt, dålig komposition, bakgrunden tar för mycket uppmärksamhet med mera. På flera produktsidor har bilderna olika format, så innehållet hoppar runt när man byter bild. Samtliga bilder på förstasidan är för mörka. Senaste bilden på Facebook är tagen i motljus så produkten är för mörk. Det är för stort skärpedjup så bakgrunden får för mycket uppmärksamhet. Posten från 13 oktober är mycket bra (framför allt ljus och komposition, fortsätt så!), men är suddig. 28 september produkterna är delvis utanför bilden. 8 september lappen med tvättanvisningar visas. Om ni tagit bilderna på gården så har ni bra omgivningar för att ta bilder till den typen av inredning.
  – Sidan om er visar att det är ett företag som drivs av entusiaster i liten skala, vilket kan vara bra. Hur ni formulerat det kan tolkas som att ni är oprofesionella, bland annat det ni skriver om era barn. Spela på den lilla genuina känslan, men försök få det att verka mer proffsigt. Ska ni marknadsföra närheten måste ni ha bilder av er själva och gården.

  Hur har ni maknadsfört och med vilken budgett? Man måste nog ha produkter som väcker mer intresse än de flesta kan räkna med om man inte betalar för annonsering.

  #192911
  cube10025
  Deltagare

  Jag har försökt sälja med facebook, blocket annonser, till och med postreklam, inte en enda kund. Det ända som fungerar för mig har varit google ads, det kostar men nästan garanterad sälj, när folk söker exempel skärbräda hemgjord kommer eran annons upp och en lätt handel. För att börja, skapa google merchant center konto lägg in cvs fil från er webhandel, skapa sedan google ads och sätt upp smart annons, väldigt enkelt. Era bilder är jättefina och inget problem där. Det ända jag tänker flytta vår historia och bytt till om oss lägg till bredvid kontakt. ta bort sök rutan eller byt till bara förstoringsglas, något större kontakt, bredvid kontakt ha följande, betalsätt, frakt. Telefonnummer och/eller epostadress bör vara synligt på sidan. Detta är även ett krav från google merchants.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.