Plus Forum E-handelsforumet Logistik Vadderade påsar

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #94649
    patrik1972
    Deltagare

    Hej,

    Jag sitter och ska beställa vadderade påsar för att skicka produkter i och kommer på att varför inte ha vadderade påsar med vår logga och adressuppgifter på. Så min fråga är nu till er alla, vart kan man få tag i det? En annan sak som slog mig, borde inte det vara en bra grej att ha en prisjämförelse på emaballage och annat som har med skicka produlter här på Ehandel.se? Så vi underbara ehandlare kan hitta sånt snabbt. :)

    För övrigt, en klapp på axeln till alla er som är här och hjälper varandra!!

    #111847
    Micke
    Deltagare

    många av oss har bra priser på de emballaget vi köper mest av men vanlig prislista på övriga saker. Emballage handlar ofta om att köpa volymer för att få bra priser.

    #111848
    patrik1972
    Deltagare

    Du vet inte vart man kan hitta vadderade påsar som man kan få tryck på då?

    #111852
    Parvelito
    Deltagare

    Pack & Plock tror jag kan ordna påsar med tryck åt dig om du ringer och pratar med dem, men bered dig på ett minimikrav på 5-10.000st.

    I övrigt så håller jag med Micke. Alla använder vi olika emballage, och att handlare A fått priset 87 öre/st vid köp av 10.000 bubbelplastpåsar av storlek si eller så har inte handlare B så stor nytta av eftersom han vill ha 3000 kartonger E41 så billigt som möjligt. Det är väl lite känsligt också att vräka ut alla sina specialavtal på ett publikt forum. Risken är rätt så stor att någon leverantör härsknar till och så har man inget specialpris längre…

    #111853
    Lastbryggan
    Deltagare

    Ha i beaktande att frekvensen “försvunna försändelser” ökar markant om du säljer produkter av intresse för långfingrade postanställda.

    Jag gjorde egen packtejp för några år sedan med texten “LB Onlineshop” och vips så gick procenten försvunna försändelser upp.
    (I synnerhet på sommaren.)

    Kan tänka mig att du skulle få samma effekt med tryck på påsarna, undrar hur mycket svinn exempelvis CDon har…?

    Är det nån som vill köpa resterande rullar tejp så hojta till :)

    #111854
    Micke
    Deltagare

    hehe ja vem vill inte ha tejp som har legat för länge, dom har ju extra bra klisterförmåga då haha..

    Ett annat gissel med tejp är att jag beställt tejp några gånger men grossisten har plockat från olika tillverkare med olika kvalitée. Tejp som lostnar för det är lite damm på lådan är värdelöst! Slängde lådorna med tjep och bytte grossist..

    #111862
    Mony
    Deltagare

    Jag beställde från Grycksbobox. Fördelen med dem är att man även kan beställa små volymer. Ring och prata med Lennart ;)

    #111865
    MrFalk
    Deltagare

    Kuvert.se är trevliga och har ett brett sortiment.

    #111882
    patrik1972
    Deltagare

    Tack för alla svar. Jag håller med om er andra om att lägga ut priser, men kanske lägga ut de olika leverantörerna i alla fall, så man kan ha det samlat. Men det kanske redan finns på någon annan sajt?

    #111885
    Parvelito
    Deltagare

    Packoplock är specialiserade på emballage. De har rätt OK priser på många saker, i synnerhet om man köper kvantitet. Sedan är deras sortiment mycket bra.

    Staples (fd Quill, fd kontorslagret) har en del också. Mycket aggressiv marknadsföring med kampanjer. Prickar man in en kampanj kan det bli billigt.

    Swedoffice fick jag tips om, och har testat. Rätt OK priser där också.

    Svanströms har någon tipsat om, och de är ju giganter på marknaden.

    Sedan finns det väl säkert hundra små shoppar till som vill leverera material och kanske är det så att om man kommer bra överens med någon liten “skutt” så kan de ge bäst pris på några pallar emballage då och då.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.