Plus Forum E-handelsforumet E-handelsplattformar Val av plattform för nystartat företag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #99267
    Nordbo
    Deltagare

    Hej! Här kommer ännu en val-av-plattform-tråd. Har sökt och läst en massa här på forumet dem senaste veckorna och har lärt mig massor, har dock inte fått svar på alla mina frågor.

    Har planer på att starta företag med FA-skatt, alltså på hobbynivå på sidan av mitt andra jobb/studier. Har tänkte starta ett importföretag då jag fått bra kontakt med leverantörer. Kommer till en början bara ha 5-10 produkter men satsar på ca 20-30 så småningom och växa ifall det går bra.

    Testade nu under helgen att lägga upp en gratis webbutik på Storedo.com. Gick smidigt och snabbt, utan större bekymmer. När väl företaget kommer igång är tanken att bli premium för 149kr/månad.

    Det jag oroar mig för nu är, räcker Storedo till för mig? Visst, jag har inte många produkter, inga skyhöga mål, men ändå, finns det nog med funktioner och finesser så att jag kan växa ifall företaget går bra? Vill ändå få in lite design så butiken utstrålar baktanke och kvalitet, hittills får jag inte riktigt den känslan, är det bara att gilla läget med tanke på månadskostnaden?
    Har sökt som en tok och läst trådar här på Ehandel.se, alla säger ju dock olika (vilket iof är forståligt).
    Viktigt för mig just nu är en billig månadskostnad då jag inte vet hur bra det kommer gå samt att det är lite av en säsongsbetonad produkt (dock minst 6mån/år), därav går många butiker bort med månadskostnad på 400kr+ samt bindningstider.

    Det jag är rädd för är ifall jag börjar med Storedo men sedan snabbt växer ur det och måste byta plattform, och på så vis tappar kunder samt en massa jobb?

    Ber därför er kunniga om hjälp och tips inför valet av plattform?

    #156571
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    kika på texttalk, de tror jag passar dig bra. billiga och du kan växa.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.