Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Väletablerad e-handel med enorm potential

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #104619
  Margarete
  Deltagare

  Är du entreprenör som gillar utmaningar? Då ska du förvärva min e-handel. För rätt person med tid och kunskaper inom marknadsföring finns stora möjligheter till att förvärva detta nischade bolag med stor potential både i Sverige och internationellt. Kunder finns redan i Norge, Danmark och Storbritannien. Bolagets profil har varit företagande med socialt ansvar och flera samarbetsavtal finns med organisationer och föreningar.

  Varumärket grundades 2008 och säljer egendesignade och importerade smycken för både dam och herr. Hösten 2017 lanserades en ny produkt som tagit ordentlig skruv, så stort intresse att vi inte kunnat leverera ut mot efterfrågan. Och intresset fortsätter med stor potential utanför Sveriges gränser både för den, och de andra produkterna.
  Försäljning sker främst genom egen webbshop med över 30 000 kunder. Plattformen är lättskött och finns på svenska, engelska och norska. Fler språk går att lägga till.

  I dagsläget drivs försäljning främst via sociala medier där varumärket idag har stor och aktiv följarbas. Vid överlåtelse följer även en stor bildbank med professionellt material samt varulager med försäljningsvärde på 400-500.000 kr.

  Pris: 500 000 kr
  Omsättning 2017: 4 mkr inkl moms.
  Typ av affär: Inkråm

  Samarbetsavtal för domän, webbhotel, betallösningar, samarbetspartners, leverantörer, kundregister, bildbank mm ingår

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.