Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Välja webbshop

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #93824
    scrdj
    Deltagare

    Så ska man då bli med webbshop inom den närmsta tiden. “Grovjobbet” är klart, leverantörer fixade och marknadsföringen klar.

    Men så till det stora problemet, jag hittar ingen färdig lösning på webbshop som passar oss. Oftast så är det en funktion som det fallerar på. Förutom det mest grundläggande är det detta som gäller.

    Dessa krav måste uppfyllas:
    Modul för SveaWebPay
    Modul för Payson
    Möjlighet att använda rabattkoder
    Grundläggande anpassning av Layout, gärna kunna lägga in bilder.
    SEO-vänlig

    Dessa får gärna finnas:
    Relaterade artiklar
    Populära artiklar
    Kunder har också köpt…
    Kund behöver inte registrera sig innan köp

    Den enda lösningen jag hittat där detta går är Textalk, men skall man ha med allting blir det ganska så dyrt i slutändan. Betallösningar går att välja andra leverantörer men dessa har vi redan kontakt med.

    Ni får gärna vara kreativa och flexibla i era förslag! Ni får gärna tipsa om det är något vi har glömt bort när det gäller funktioner man måste ha för att lyckas.

    Tack för hjälpen!

    #105568
    Mikael
    Deltagare

    Om Texttalk blir för dyr har du nog tyvärr inte många andra alternativ kvar att välja på. Utan du får nog börja titta på open source lösningar. Men då krävs det ofta lite kodning för att trimma in lösningen.

    Lite nyfiken på priset hamnade på för Texttalk med funktionerna du efterfrågade

    #105570
    scrdj
    Deltagare

    Om det är dyrt är väl kanske relativt. Men det känns som att 740:-/Månaden är lite väl mycket då skalbarheten kanske inte är den bästa känns det som.

    Självklart kan man kika på Open-source, vill helst slippa det till en början. Sedan i framtiden när allting rullar på lite bättre och man vet vad man verkligen vill ha så är det klart att man får ta till en egen lösning.

    Men som sagt, det vore kul att lägga pengarna på något annat till en början.

    #105573
    Dan
    Deltagare

    Dina krav är på inget sätt höga eller orimliga så jag blir lite besviken att det både blir dyrt och är få företag som klarar uppfylla dem.

    Vilka leverantörer har du tittat på?

    Har du kollat Nordiskehandel, Jetshop och Ebutik också?

    #105577
    scrdj
    Deltagare

    Nordiskehandel är perfekt i alla avseenden utom ett – det går inte att få rabattkoder vilket är ett måste för att marknadsföringen skall fungera. Pratat med dem och de kanske skulle implentera detta i framtiden då många efterfrågat detta. Men de visste inte när.

    Ebutik.se faller väl på SEOn om jag inte förstår det fel.

    Jetshop ser lite smådyrt ut det också. Textalk verkar som en billigare lösning.

    Men tack för förslagen! Några fler?

    #105584
    Nicklas
    Deltagare

    Pretaworks.se men de faller på ditt krav med snabbkassa. Prestashop som deras lösning bygger på ska ju komma med snabbkassa nästa uppdatering vad jag har kunnat läsa

    #105585
    Martin
    Deltagare

    Meddelandet bottaget

    #105587
    scrdj
    Deltagare

    Ska kolla på prestashop, kommer snabbkassa snart så är det helt klar ett alternativ!

    Självklart kommer saker att säljas till ordinarie pris, jag kan inte avslöja själva affärsidén men rabattkoder är ett måste. Det andra går att tänka över men detta måste finnas.

    Värdefulla funderingar angående det dock!

    #105661
    Navalis
    Deltagare

    Kontakta mig på patrik.jung@gmail,com .. Jag har en bra lösning för dig som uppfyller alla dina krav.

    Mvh Patrik

    #105665
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag förstår att allt är relativt och att en del lösningar kan tyckas dyra när man är ny e-handlare, men jag upplever också att många e-handlare vill ha alla häftiga funktioner i sina butiker men de förstår inte att det ligger jobb bakom att utveckla dem, vilket gör att det faktiskt kostar.

    Om man jämför hyra av en butikslösning med hyra för en fysisk butik så är det egentligen inte så mycket att fundera över. Det är egentligen inte specielt dyrt utan en ganska rimlig kostnad för en butikslokal med hela världen som skyltfönster. Visst ska man hålla nere kostnaderna, men som Donald trumph säger, “man måste ibland lägga ut pengar för att tjäna pengar”.

    Men hur som helst, kontakta mig gärna på mail katrin@kodmyran.se så kan jag eventuellt hjälpa dig. Jag tror jag har vad du söker.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.