Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Våran Nya butik

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #93872
  Micke
  Deltagare

  Vi jobbar just nu med redesign/nylansering av våran e-butik och har därför plockat fram en ny grafisk profil och en ny design till våran webbshop.

  Bakgrund:

  • Vi kommer att sälja bildelar till Volvo, reservdelar, styling, tuning och tillbehör endast till volvobilar.
  • Vi vill bredda våran kundgrupp från idag bara sälja nästan bara stylingdelar till yngre bilägare till att även Nisse 45år som behöver ett nytt prisvärt bromsbelägg ska hitta sina bildelar hos oss.

  Racimex AB – Din Volvospecialist/ startsidan. kommer bestå av ett flashslider där “stora bilden” ligger just nu, som blädrar igenom 3st erbjudanden

  Vi har jobbat med två olika sorters produktlistningssidor en där produkterna exponeras med stora bilder på ett vad vi tror är ett snyggt sätt.
  Värmeduk / Bandage – Sport / Tuning där hittar ni ett exempel på en sådan.

  “typ 2” produktlistning är en listning där vi behöver få ut lite mer data till besökaren utan att denne ska behöva klicka in sig på produkten. Ett exempel på denna finns på:
  Bromsdetaljer / ABS – Reservdelar

  Menyn kommer troligen bestå av enbart ett djup. Vi jobbar ännu på hur sidorna ska se ut när man hamnar på i en kategori med flera underkategorier. Troligen blir det en illustrerande bild och en länktext liknande det upplägget på startsidan.

  Själva produktsidorna håller på att översättas från psd filen till magento och bör vara färdig någon gång under morgondagen, dessa kommer alltså inte se ut som dom gör just nu.

  Så vad tycker ni ?
  (Ni får ursäkta om det är lite rörigt på sajten, vi håller på att få över allt ur databasen och kategorier och produktorningar är inte 100 ännu)

  #105899
  Andreas
  Deltagare

  Kul med någon till som har riktat in sig på bilbranchen här på ehandel.se.

  Kollade snabbt genom er webbutik och de första som slog mig är att designen känns gammalmodig/tråkig, försöka piffa till den. Iofs Nisse 45 år kanske föredrar lite äldre och enklare design.

  Försök även nå ut med att ni är specialister på Volvo.

  Bra start i alla fall, slår alla OScommerce butiker med hästlängder.

  Är du intresserad o bredda ditt utbud med även fälgar till Volvobilar så hör av dig!

  #106030
  Micke
  Deltagare

  tänkte bara uppdatera med att vi har gått live med butiken på Racimex AB – Din Volvospecialist .
  Tyvärr återstår en hel del jobb med att bygga vettiga cms block och att få in mer grejer i sortimentet. Första orderna dök dock in under dagen :) kul att vi inte tappade försäljningen helt och hållet i och med att vi nästan bytte ut hela vårat förra sortiment.

  fler synpunkter och kommentarer mm tas gärna i mot, och jag vill passa på att tacka för era kommentarer dom är värdefulla. Lätt att stirra sig blind.

  #106034
  Kocken
  Deltagare

  Jag kollade lite snabbt i din butik.
  Rent spontant skulle jag inte bli kund hos er. Eftersom jag inte kan hitta om produkterna finns i lager eller hur lång leveranstid det kan vara.
  Jag som kund vill veta det innan jag handlar, annars går jag till en annan butik.
  //Peder

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.