Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Varning för Payex.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103016
    Fru Bad
    Deltagare

    Jag har tidigare skrivit om mina problem med Payex. Det började med att de inte klarade av att kopla upp betallösning med webbutiken (nordisk e-handel), sen upptäckte jag efter ett tag att de inte gjorde kreditkontroll mot betalning, kom massa fuskköpare. JAG fick hålla på i flera månader. Här betalade de visserligen tillbaka det som var förlusten. Men min tid möda, förtroende sjönk.
    De missade att ja hade fakturabetalning ett tag…

    Och nu, två månader efter att avtalet är avslutat, visar det sig att de fortfarande har mitt person nummer kopplat till Payex! Som resulterar i att jag får brev om att verifiera mitt id (kopia av id, vittnen et).
    Vilket skapar problem med min skola, då de har kontoavtal med Payex. Men systemet till Payex hanterar inte dubbla roller. Även om det ene är kopplat til ett aktiebolag, och skolan privat…

    Och fick brev om faktura de har glömd skicka ut i februari, som kom nu. Det vil si, jag tror det är det! För det står inget på fakturan, som bara anger “payex till godo enligt 15-02-04”. Mail har jag skickat om en specificering av faktura, inget svar.

    Jag vet att många är nöjda med de, men det är i alla fall min erfarenhet av Payex.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.