Varning

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94612
  patrik1972
  Deltagare

  Hej, nu har jag tröttnat och vill varna er andra. Vi har vår webshop http://www.badlust.se hos Crystone. Om jag säger att minst gång i månaden så är vår shop nere pga. Crystone har problem. Ett tips från mig, använd INTE Crystone!!!! 😡

  #111617
  Caroline
  Deltagare

  Tråkigt att höra, hoppas det löser sig eller att ni hittar en bättre butiksleverantör. Jag använder E-butik.se, än så länge har jag bara bra erfarenheter av dem.

  /Caroline

  #112097
  patrik1972
  Deltagare

  Nämen..trot eller ej..imorse när jag skulle kolla om vi fått några ordrar under natten så gick det inte att komma in på vår sajt. Förlåt mitt uttryck nu…men CRYSTONE SUGER!

  AKTA ER FÖR DOM!!!!

  #114903
  patrik1972
  Deltagare

  Hej igen, tänkte jag skulle uppdatera er om detta. Idag just nu är självklart vår site nere igen och det är inte första gången sedan sist jag skrev. JAG VILL VERKLIGEN VARNA ER ANDRA FÖR ATT ANLITA CRYSTONE.

  Idag ringde min sambo kl. 12:10 till Crystone och meddelade dom att vår site var nere, hon fick till svar att dom visste inte riktigt vad felet var, men skulle starta om en server. Klocken 13:10 efter lunch gick jag in och kollade, samma sak. Inget fungerade. Så jag ringde igen och fick svaret att -ja då lägger vi upp ett ärende på det. Men för hel…hade dom inte gjort det första gången??? Nu är kl. 14:29 och det fungerar fortfarande inte. Så nu ska vi byta hostingpartner. Min sambo håller faktisk på nu.

  än en gång…Tänker ni använda Crystone…TÄNK OM!!! Dom är usla!!

  #114906
  Parvelito
  Deltagare

  Fast här fungerar den nu…

  #114926
  patrik1972
  Deltagare

  Hej Paverlito, jag såg att den kom igång, men jag tänkte låta er få ta del av det caset vi hade med dom på Crystone så ni får se vilken nivå det är på dom :-)

  Från Crystone:
  Den siten som ligger i er sitebuilder ser ganska ofärdig ut, är ni säkra på att ni vill att den publiceras?

  Från mig med lite sur ton:
  Nu får ni väl ger er. Vi använder inte sitebuilder. (vi har aldrig använt sitebuilder och vi har haft Allt för ett lyckat spa hemma! Badlust.se hos dom i 2 år)

  Från Crystone:
  Hej

  Men det är den som är installerad och aktiverad i er kontrollpanel. Så vill ni använda era egna filer måste ni stänga av den funktionen, så fort man slår på den så tar den över det ni själva lagt upp, det förklarar varför er sida inte syns längre.

  Kommentar:
  Vi har aldrig slagit på eller stängt av denna funktion och vår site har fungerat innan detta i 2 år (dock med massa nertid).

  Säger det igen…passa er för att anlita dom!!

  Patrik

  #114929
  banane
  Deltagare

  patrik1972: tack för varningen, inte för att vara den som är den men du skriver att du haft massor utav avbrott i 2 år med Crystone, varför byter du inte webhotell istället?
  Bara en fråga som dök upp hos mig…

  #114942
  patrik1972
  Deltagare

  Tjena banane,

  Anledning till att vi inte bytt ännu, är för att vi sitter med avtal per år, men nu sket vi i det och håller på att byta. Förhoppningsvis är det bytt imorgon lördag :-)

  #115148
  nobynator
  Deltagare

  Crystone suger hårt, jag hade flera shoppar hos NENO som de hetter innan de blev uppköpta utav crystone och direkt så blev det förändringar, shopparna låg nere flera ggr i månaden, speciellt på natten när man ej märkte det ifall man ej satt uppe och deras support var riktigt usel. Synd att jag ej sparade mailen jag fick utav dem när jag klagade på downtimen de hade, de svarade något i stil med “vi är ledsna för det men kan inte göra något just nu förrens teknikern kollar på det om några dagar” Det var droppen hos mig. Bytte till Binero och har nu kört flera år smärtfritt och med en riktigt duktig support.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.