Plus Forum E-handelsforumet Feedback & Kritik Vedhemma.se – Köp ved med hemleverans – Feedback önskas

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #97044
    Vedhemma_se
    Medlem

    Hejsan
    Nu har vi lanserat vedhemma.se. Vad man kan köpa på sajten är helt enkelt ved. Vi säljer ved med hemleverans.

    Vi gick live nu några dagar innan jul och har fått bort några av barnsjukdomarna men nu är det dags att köra nästa varv i feedbackprocessen.

    Det vore trevligt att få återkoppling på sidans utseende, struktur osv. Ni som hållit på med ehandel i flera år lär ju hitta en massa saker som vi inte ser för att vi är “blinda” helt enkelt, så det vore trevligt att få lite tips och trix av er som redan vet vart skåpet står.

    Tack på förhand
    Johan, Magnus och Mats

    #133104

    (tar bort ett rätt grinigt inlägg hehe)

    #133107
    Tomas
    Deltagare

    Bra idé! Kikade lite snabbt, smidigt att fylla i postnumret. Men jag väntade mig snarast att man efter det skulle få veta att i mitt pnrområde är det VedKalle från Vedbyholm som levererar. Nu var det inte så då det ger inte mig som kund något. Inte heller kunde jag se vid en hastig blick hur leveransen går till. Är det Vedkalle som kommer med sin traktor eller är det Posten som levererar min 40liters nätsäck. Eller mina 2kbm kommer de i en sån 1,5kbm-säck eller på flak och stjälps av på gårdsplan? Om det kommer i storsäck, kan man få säcken placerad nära huset så man slipper tömma säcken för hand och flytta veden? Ja det finns mycket att skriva för att det ska bli helt solklart.

    Sen såg jag att ni stavat Sverige med litet (s) och så har det blivit nåt galet med texten nedan.

    Tror på idén och önskar er lycka till!

    Räknar du (med?) att elda för att tjäna (hm ja tjäna vet jag inte…) kWh så rekommenderar vi denna blandning framför allt i din vedkamin eller köksspis. Blandved är även vanligt i sverige då vi har en stor blandning av lövträd i skogsbeståndet.

    #133108
    Joel
    Deltagare

    Gillar idén och vet många nära (och kära) som efterfrågat detta!

    #133109
    Per Nilsson
    Deltagare

    Tycker att sidan är snygg och idén är bra men flödet är otroligt krångligt och ologiskt. Ni borde jobba på köpflödet lite, som det är nu är det logiskt långt mellan att köpa varan och avsluta köpet.

    Sedan förstår jag inte heller varför man måste ange personnummer för att köpa en säck ved.

    Sedan borde ni göra tvärtom med nyhetsbrevet, varför ska man klicka i att man inte vill ha nyhetsbrevet för?

    #133105
    Parvelito
    Deltagare

    Jag instämmer med Tomas, jag vill veta mer om när, var och hur det levereras. Inom 10 dagar låter lite för oprecist för att man skall nappa.

    Kanske också en mängdrabatt om man plockar hem en årsförbrukning på ett bräde, för de som skall ha 1m3 och myselda med i sommarstugan är väl priset OK, men för den som eldar 15-20m3 gör att hålla värmen i kåken är det inte särskilt attraktivt.

    Grå text på svartbrun bakgrund som ni har i er sidfot ser förvisso ut som bark, men det är väldfgt svårt att läsa.

    #133113
    Vedhemma_se
    Medlem

    Hej igen
    Tack för feedbacken. Det verkar onekligen som att vi behöver jobba på att optimera kassaflödet samt att förtydliga hur allt fungerar, ifrån beställning till leverans och avlastning. En förbättrad version av innehållet kommer att dyka upp under kvällen, medan kassaflödet får sig en uppgradering imorgon.

    #133115
    Katrin Lundgren
    Deltagare

    Jag som bor i Norrland och brukar köpa 3-6 kubik när jag köper skulle aldrig handla till det priset. Det är otroligt mycket billigare att handla lokalt, finns massor med säljare på blocket eller i lokala tidningar. Tror er marknad blir söderöver med de priserna. Sedan vill jag nog veta lite om kvalitén på veden, hur många % vatten innehåller den, hur länge är den torkad, hur länge har den legat osv. Det är viktigt om man ska köpa bra ved.

    #133120
    MeraSmycken
    Deltagare

    Kanonbra idé och snygg hemsida. Lycka till !!
    (Jag har dock inga synpunkter på priser och produkten.)

    #133125
    basse1985
    Deltagare

    Jag gillar er 1-2-3 steg.

    Tycker att ni borde testa integrera det som köpflöde.

    Gör så att det blir enkelt att köpa, enkelt att se vad man ska ha för ved och sedan kort och koncis utcheckning. Bra sida! Hoppas detta går bra för er.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.